Столичаните били мъже под чехъл

02.04.2011 09:00 | Видян 7680 пъти

Столичаните били мъже под чехъл

Главите на ВРАЖДУВАЩИТЕ фамилии Лютови и Чеканови в новия сериал Столичани в повече – Кръстьо Лафазанов и Любо Нейков, в реалния живот били много далеч от патриархалния образ на мъжа. От години в арт средите се шушука, че и двамата комици, които без проблем разплакват от смях зрителите, у дома са примерни мъже под чехъл.
Любо Нейков бил направо

съвременен Гeнко Гинкин

Нарастващата слава така и не успя да накара съпругата му Гинка да застане с него пред светлините на прожекторите дори един-единствен път. Актьорът ходи винаги сам по партита и на турнета, но  с това се изчерпват малкото му свободни часове далеч от строгия поглед на жена му. Когато бил вкъщи, Нейков изпълнявал най-разнообразни домакински задачи, които тя му поставяла. Той не веднъж е разказвал как в почивните си дни

готви, мие прозорци и чисти тротоара пред дома си

Къщната работа уж му доставяла удоволствие и го разтоварвала, но някои подозират, че Любо предпочита да му харесва, отколкото да противоречи на жена си.
Той нямал право да се оплаква заради многобройните си похождения, които в крайна сметка не успявал да скрие от Гинка. Славата привличала на рояци дамите около него. За последно eдинственото име, което стигна до медиите обаче, беше това на топрепортерката на bTV – Генка Шикерова. Двамата винаги са отричали да имат сърдечни отношения, но клюката упорито ги свързваше, особенно след разходките им по тъмно на медийния фест в Албена. Докато репортерката работеше на Карибите по поредния Сървайвър, дори се заговори, че Любо също е заминал към екзотичната дестинация, за да бъде с нея.
За известно време той бил разпнат между задълженията към законната си Гинка и страстните чувства към журналистката Генка. Двамата дори уж деляли общо жилище.
Нещата стигнали до там, че според клюката

Гeнка го заплашила с развод,

ако не сложи край на връзката. Явно актьорът се е подчинил отново на волята на жена си, след като развръзката на любовния триъгълник не беше развод, а бебе. На 20 февруари Гинка роди първото дете на Нейков – дъщеричката му Анна. Тя е и единствената жена, на която Любо се е посветил в момента. Отдаденият татко се хвали навсякъде с рожбата си и за сега бракът му изглежда спасен.
Без особени сътресения пък върви семейният живот на Кръстьо Лафазанов. Образът на послушния съпруг Йордан Лютов от Столичани в повече паснал като ръкавица на актьора. Той си бил такъв кротък и примирен съпруг и в живота, където си партнира с актрисата от Сълза и смях Елена Начева. Според мълвата

важните решения и финансите на семейството зависели изцяло от нейната воля

Така в началото на кризата тя на бърза ръка направила преразпределение на бюджета и орязала драстично джобните на Кръстьо. Той нямал друг избор освен да въздъхне и примирено да свие рамене, за да запази семейното щестие.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Няма коментари към тази новина !