Меглена Кунева: Няма да се кандидатирам за президент

24.03.2011 17:30 | Видян 2868 пъти

Меглена Кунева: Няма да се кандидатирам за президент

Цялата флора и фауна, начело с Марк, ще разбере веднага, щом Меглена Кунева вземе решение дали да се кандидатира за президент. Това първият български еврокомисар каза в сряда вечер в студиото на „На инат”. Повод за гостуването й при Марк О’Селски бяха упоритите слухове, че идната есен тя ще атакува поста на държавния глава. Кунева обаче отрече това да е тема, която за нея е на дневен ред.

Та каза още, че е поласкана от общественото доверие към нея и продължава да работи за България.

Меглена Кунева отрече да се припознава като „Г-жа Йес”, като заяви, че съгласието и по предприсъединителните изисквания, които Европейският съюз е поставял пред нея, в качеството и на главен преговарящ, е било премерено и винаги в интерес на България.

Водещият не спести на гостенката си въпроси, които до днес нямаха отговори лично от Кунева. На въпрос защо не използва фамилията на съпруга си Андрей Пръмов, син на член на ЦК на БКП, Кунева отговори, че това не тревожи съпруга и. „Това е въпрос с 27-годишна давност. Аз се възползвах от правото си в тогавашния Семеен кодекс и запазих фамилията на баща си, който тогава беше много болен, и аз много държа на него.” Кунева сподели, че се гордее еднакво както с постигнатото в кариерата си, така и със семейството си. „Те също се гордеят и с двете еднакво, така че нямаме проблеми”.

Тази вечер Марк О’Селски ще посрещне в студиото си дамата с най-голям стаж в българската политика и потомствен политик Анастасия Мозер. Тя пристига директно от Вашингтон, за да обяви края на своята кариера именно в „На инат”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !