Легендарният журналист Петко Бочаров разкрива тънкостите на занаята в „На инат”

16.03.2011 16:00 | Видян 4113 пъти

Легендарният журналист Петко Бочаров разкрива тънкостите на занаята в „На инат”

Първата седмица на Марк О’Селски в ефира на Нова ТВ ще започне с доайена на журналистиката в България и най-старият действащ журналист в Европа – Петко Бочаров. Изборът на Марк не е случаен и се надява, че бай Петко ще му е на късмет в така важното първо предаване и ще му покаже тънкостите на занаята. От него ще разберем коя от трите Българии, в които е живял, му е най-много на сърце, както и кои картини, лица и събития са му повлияли през изминалите години. Защо подкрепя Бойко Борисов и Цветан Цветанов, може ли да се оцелее на 92-годишна възраст без лаптоп и коя е тайната на неостаряващия дух, ще разберат само зрителите на Марк О’Селски и Нова ТВ на 21 март, понеделник, 23.00 ч.

На 22 март ще стане ясно, че дори и магаретата се разнежват на Първа пролет. Това ще докаже Марк О’Селски във вторник вечерта, когато на гости в „На инат” ще бъде една негова любимка с вечно пролетна усмивка – една от най-лъчезарните певици в България, жената с кадифето в гласа – Мария Илиева. Единствено във вечерното шоу на Марк О’Селски по Нова ТВ зрителите ще могат да видят уникална версия на песента на Мария „I like”, създадена специално за предаването с помощта на "Дани Милев бенд". След като българското кино успя да върне зрителите в киносалоните, можем ли да очакваме запролетяване и в родната поп музика, ще разберем от самата певица. Тя ще сподели и подробности за това къде и как смята да отпразнува 10-годишния си юбилей на сцената. Първият анимационен водещ у нас ще се опита да получи информация от кухнята и да разбере как върви работата по новия албум на Мария Илиева и кога можем да го очакваме.

В сряда Марк ще отдаде заслуженото на жените в политиката. До него ще застане една от най-фините дами, стъпвали в Европейския парламент и комисия – бившият комисар по правата на потребителите Меглена Кунева. Водещият ще се опита да разбере дали в крайна сметка тя ще се кандидатира за президент през есента. Двамата заедно ще дадат оценка и на случващото се в страната и света, както и на родните политици по отделно. Защо я наричат госпожа „Йес” и защо харесва повече фамилията Кунева, потъна ли корабът НДСВ и кой е неговият капитан – това са въпроси, на чиито отговори анимационното магаре ще търси отговори в сряда вечер.

В четвъртък Марк О’Селски е поканил една дама, в чийто вени тече автентична политическа кръв. Неин баща е легендарният земеделски водач Георги Димитров (Геме), а тя самата е основателка и лидер на БЗНС – Народен съюз, а през 2008 г. създаде и партия „Обединени земеделци”. На 24 март в „На инат” по Нова ТВ зрителите ще видят интервюто на Марк с Анастасия Мозер, която пристига директно от Вашингтон, за да обяви, че окончателно се отказва от политиката и отстъпва лидерския си пост. Тя ще разкаже на Марк какво е спечелила и какво е загубила за 19 години в българската политика и защо къса с нея точно в този момент, предлагайки на свое място бившия евродепутат Петя Ставрева. Анимационният водещ ще се опита да научи дали Мозер се чувства разочарована от нещо, с какво смята да се занимава оттук нататък и има ли си вече нова кауза.

Първата седмица в Нова ТВ Марк ще закрие с едно от емблематичните лица на медиата и един от най-талантливите разследващи журналисти в България Васил Иванов. Той ще разкаже за най-известните си разследвания и дали е лесно да се живее между заплахи и бомбени атентати. Какво е Бойко Борисов да те хвали, а Христо Стоичков да те ругае, повече врагове или повече приятели ти създава разследващата журналистика, ще разкаже самият Васил Иванов в петък, 24 март от 23.00 ч. по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !