ДесиСлава сватосва Андрей и певицата Nadia

20.12.2010 14:00 | Видян 6922 пъти

ДесиСлава сватосва Андрей и певицата Nadia

ДесиСлава бе гост в „Шоуто на Иван и Андрей”. Там тя представи новата си песен „Забранен” и .... певицата Nadia. Варненката е изпълнител на компанията на Деси „NewMusic Stars” от половин година. За това време има вече 3 песни и един клип - Virtual game

ДесиСлава разкри, че иска да запознае Nadia с Андрей, тъй като е разбрала, че водещият си търси жена. Първият въпрос на Андрей беше „Можеш ли да готвиш?” защото любовта на мъжа минавала през стомаха. Красавицата с естествено руса коса и сини очи Nadia събра очите на публиката не само с вида си, а и с великолепното си пеене. Тя изпълни част от песента на Кристина Агилера “Hurt”.

Андрей не остана равнодушен след изпълнението, а при снимките на Nadia от елитно мъжко списание вече бе сигурен, че ще я взима за жена. Талантливата блондинка бе корица на ноемврийския „Плейбой”. „След като видях снимките ти, вече няма абсолютно никакво значение дали можеш да готвиш!” – категоричен бе Андрей. За да компенсира другият водещ – Иван, ДесиСлава го поздрави „от цялото си сърце” с новата си песен „Забранен”, защото тя е точно за него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Маколи Кълкин става Сам вкъщи, когато...

Маколи Кълкин, който е едно от най-разпознаваемите лица...

И на 88 години Клинт Истууд още кара...

Ето това се казва да си във форма. Актьорът Клинт Истууд,...

Няма коментари към тази новина !