ДесиСлава – рекордьорка във Фейсбук

03.12.2010 15:00 | Видян 14495 пъти

ДесиСлава – рекордьорка във Фейсбук

ДесиСлава мина 100 000 почитатели в социалната мрежа Facebook. Това я направи лидер сред певиците. „Много се радвам. Това все пак е някакво признание за мен. Аз гледам често да влизам във Фейсбук, да общувам с почитателите си, да следя за мнението, критиките им...” – сподели ДесиСлава.

„Фейсбук” е най-голямата социална мрежа на планетата с около 600 милиона потребители. Чувала съм сравнения, че е третата по големина държава. Просто това е страхотното предимство, което имаме, за да поддържаме връзка с почитателите си, да разбираме директно от тях какво харесват, какво ги дразни. Разбира се, че не мога да се съобразя с желанията на всички, но ...се опитвам.” – откровеничи русата изкусителка.

Талантливата певица на няколко пъти използваше социалната мрежа за да се допитва до феновете си коя песен да клипира, коя версия на определено парче повече се харесва – поп или поп фолк... ДесиСлава използва Фейсбук и заради телевизията си DSTV, която има официален профил, където се качват видеа и информация и се получава обратна връзка от зрителите. „Ние постваме клипове, за да видят хората разнообразието, което DSTV предлага.” – похвали се Деси - www.facebook.com/desislavastar, www.facebook.com/dstv.official

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !