Министър Сергей Игнатов показва боксови техники в „Стани богат”

05.10.2010 15:40 | Видян 4512 пъти

Министър Сергей Игнатов показва боксови техники в „Стани богат”

В „Стани богат” тази сряда своята обща култура и знания ще тестват поп певицата Нели Рангелова и министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов.

Първа на въпросите на Ники Кънчев ще отговаря обичаната естрадна изпълнителка Нели Рангелова, която е звезда и в „Bailando-сцена на мечтите”. Нели ще довери в предаването, че е скарана с готвенето и списъкът с ястия, които умее да приготвя, включва само салата и печено пиле. Изпълнителката на „Мой стих” ще признае за силиконовата корекция на гръдната си обиколка, ще сподели и интересни спомени от детството си в Монтана и за началото на кариерата си. За първи път пред камера ще застане съпругът на Нели Рангелова, с когото са заедно вече 15 години. Макар и никога да не се е показвал пред медиите и да се е опитвал да стои встрани от прожекторите, Георги Бочуков ще се съгласи да е една от изненадите на певицата в „Стани богат”.

Синът ѝ Мартин и композиторът Красимир Гюлмезов са другите гости, които ще подкрепят играта на Нели. С приятно чувство и много хумор тя ще разкаже как преди години по време на турне в Германия се озовава в затвора в Щутгарт. Докато пее в един местен ресторант, полицията арестува нея и музикантите ѝ заради ненаправена адресна регистрация на един от тях. Така посред зима певицата се оказва в истинска затворническа килия само по рокля и розово палтенце от мохер.

„Музеи на кои марки автомобили може да посети туристът в германския град Щутгарт?” и „Кой е единственият представител на семейство котки, който не може напълно да прибира ноктите си?” -  са някои от въпросите, на които ще отговаря певицата.

 

Основателят на египтологията в България и настоящ министър на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов ще се състезава втори на стола на богатството. Заедно със своя спаринг партньор, боксьорът Петър Стоименов, Игнатов ще демонстрира основни техники от любимия спорт. Журналистът Сашо Жеков и съученикът Володя Пачев ще разкажат интересни истории от приятелството си с министъра. Ерудираният историк и политик ще отговаря на въпроси от област тракология, география, обща история, спорт и други.

Министър Игнатов ще се откаже от играта на питане, свързано с маршрута на влака Ориент Експрес: „Коя европейска столица няма да посетите с влак Ориент Експрес в оригиналния му маршрут от 1883 г?” /София, Виена, Будапеща или Париж/.

Парите, спечелени от Нели Рангелова и Сергей Игнатов в „Стани богат”, ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !