Нели Рангелова изненада с дует

15.04.2010 13:20 | Видян 6422 пъти

Нели Рангелова изненада с дует

Естрадната прима Нели Рангелова поднесе поредната си изненада към своите фенове. Гласовитата певица направи дует с младата фолклорна певица от каталога на Ара мюзик - Радостина Паньова. Парчето им е със заглавие Сто години правила и е с изключително модерно етно звучене. Музиката и аранжиментът са дело на балканския хитмейкър Оцко, а текстът е на колоритния Теньо Гогов.
Сто години правила е успешен опит за симбиоза между българската естрада и българския фолклор. Нели и Радостина поднасят на публиката едно различно звучене, което впечатлява с богатство на звуци, инструменти и гласове. Двете не изневеряват на стила си, с който са познати сред почитателите си, но въпреки това изненадват и с нещо интересно и впечатляващо.
“За мен е чест да пея с изпълнител от ранга на Нели Рангелова. Аз и моето семейство сме й почитатели и за мен дуетът с нея е сбъдната мечта! Смятам, че с песен като Сто години правила всички, и най-вече младите хора, ще могат да усетят магията на българския фолклор, с който всички трябва да се гордеем!”, обобщи Радостина Паньова.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !