Алена разказва за най-голямата си загуба в "Търси се..."

17.09.2009 15:30 | Видян 5306 пъти

Алена разказва за най-голямата си загуба в

Най-популярната астроложка в телевизионния ефир Светлана Тилкова - Алена ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се..." тази събота, 19 септември, от 11:00 часа, по bTV.

Водещите Меги и Нели ще разкрият, че в личния си живот тя е един изключително позитивен човек, преминал през много препятствия на съдбата, но днес се радва на любовта на своя съпруг и синa си.

Безспорно най-емоционалната среща за Алена ще бъде с нейния съпруг Андрей, с който ги свързва невероятна любовна история. Дали тази любов е била изпитание на съдбата или низ от случайности, Алена ще разкрие това в „Търси се...".

Тя ще разкаже и за своя син Мартин, който въпреки, че минава 20-те години, все още не може без майка си. Астроложката с болка ще разкрие и обстоятелствата около загубата на първото си дете, което тя смята все още за живо.

От екипа на bTV водещите Меги и Нели са избрали да срещнат Алена с един от нейните любимци - телевизионният журналист Венелин Петков. Той ще сподели каква за него е разликата между Алена и Светлана и ще признае, че често колегите му ползват услугите й на астролог.

Сред най-близките приятелки на Алена е и поетесата Надежда Захариева, на която астроложката не е правила хороскоп, защото не знае часа на раждането й. Въпреки това Надежда Захариева ще помоли Алена да направи всичко възможно, за да се получи хороскопът й. Поетесата ще разкаже и за един от трудните моменти, в който Алена й е помагала.

Много вълнуваща ще бъде за астроложката и срещата й с вдовицата на археолога Георги Китов - Диана. Тя ще разкаже, че семейството на Алена често ги е посещавало на разкопките и ще я провокира да реставрира една антична купа.

За любовта на Алена към животните ще разкаже журналистката Магдалена Гигова, заедно с която често посещават столичния зоопарк. Гордостта на Алена там е осиновеното от нея мече, за което тя се грижи с много любов.

Астроложката ще получи предизвикателство от своята приятелка да направи хороскоп на предаването „Търси се..." и именно така водещите ще научат какво професионално бъдеще ги очаква.

Последната изненада за Алена ще я върне в ученическите й години в Немската гимназия. Меги и Нели ще я срещнат в студиото с нейната приятелка от тези години Лили.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !