Диляна Попова има 10-годишна връзка

24.04.2009 14:00 | Видян 14129 пъти | Гласували 2

Диляна Попова има 10-годишна връзка

Една от най-успелите български манекенки - Диляна Попова ще е гост в поредното издание на токшоуто "Търси се...". Какво се крие отвъд красотата, сините й очи и усмивката - водещите Меги и Нели ще разберат това благодарение на най-близките й хора, които ще разкрият подробности за характера и личния й живот.
За първи път зрителите ще видят откровените изповеди на семейството на Диляна. Най-емоционална ще бъде срещата с нейните родители - Рени и Красимир, които ще разкажат каква е била тя като дете и от кого е наследила красотата си. Зрители ще видят и уникални снимки от нейното детство и първите й стъпки на модния подиум.

Най-близкият човек до Диляна това е нейната сестра - Елиза, която ще разкаже, че още от малка красотата на Диляна е предизвиквала погледите на всички хора. Най-трудният период на красавицата е бил раздялата й с Дичо, с когото живеели заедно повече от три години. Зрителите ще видят манекенката и в едно непознато амплоа - като певица и то на руска песен, която пеела в детството си.

Две от нейните братовчедки - Стела и Габриела ще споделят, че според тях манекенката все още не е осъзнала красотата си. Те ще я предизвикат в студиото на да демонстрира таланта си в модния дизайн.

Един от най-близките приятели на Диляна е режисьорът Валери Милев. Той ще разкрие защо възприема манекенката не като красива жена, а по-скоро като... момче.

Каква е в очите на своите колежки манекенки ще стане ясно от интервюто с двете й най-близки приятелки от тези среди - Яна и Маринела.

"Тя е много нежна, но в същото време и много силна", описват те Диляна. С тяхното предизвикателство те ще успеят да сбъднат една мечта на Диляна.

Зрителите ще видят и единствения мъж, който е бил почти неотлъчно до красавицата повече от 10 години - това е нейният съквартирант още от ученическите години - Пепи. Той ще разкрие какви са кулинарните способности на манекенката тази събота в студиото на токшоуто.

Най-голямата изненада за Диляна ще бъде срещата с най-близката й приятелка още от детинство - Петя. Тя ще пристигне специално от Испания, за да се срещне с Диляна в студиото.

Шокирана от изненадата, манекенката няма скрие сълзите и учудването си. Каква е била тя преди да се появи на кориците на всички списания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !