Ванга предсказа Трета световна през 2024-а: Daily Mail

17.04.2024 12:02 | Видян 2800 пъти

Ванга предсказа Трета световна през 2024-а: Daily Mail

На всички ни е известно, че братушките винаги са уважавали Ванга и дори са използвали личността й с цел пропаганда, но до този момент нямаше нито една западна медия или телевизия, която официално да признае уменията на нашата пророчица и да я приеме съвсем сериозно, колкото ние, руснаците и нашите съседи на Балканите, които имат реални сведения за силата на способностите й и на които е помогнала неведнъж. Вчера обаче един от най-големите английски таблоидни вестници Daily Mail написа впечатляваща статия за Ванга и предсказанията й.

Ето цялата статия на Daily Mail:

Сляп екстрасенс, за когото се предполага, че е предсказал 11 септември и пандемията от Covid-19, също направи смразяваща прогноза за Третата световна война - която отново изплува, когато напрежението между Иран и Израел ескалира.

Баба Ванга, починала преди 27 години през 1996 г., е българска пророчица, превърнала се в култова фигура сред теоретиците на конспирацията, след като някои от нейните изявления се оказаха зловещо верни.

Известна като Нострадамус на Балканите, тя остави предсказания за всяка година до 5079 г., когато каза, че светът ще свърши.

Според мистика 2024 г. ще донесе множество мрачни събития, включително терористични атаки в Европа, биологични атаки и Трета световна война - и с нарастването на напрежението в Близкия изток, някои от тях изглеждат зловещо правдоподобни.

Тъй като Иран отприщи удар с ракети и безпилотни самолети срещу Израел в събота, предизвиквайки ответен удар срещу Ливан, някои са загрижени, че прогнозата може скоро да се сбъдне.

Пророчицата предупреди за настъпваща вълна от терор и дори предположи, че неразкрита „голяма държава“ може да се занимава с биологична война.

Тя предупреди, че развитието може да дойде след атаката на Хамас, когато те нахлуха в Южен Израел и убиха 1200 души на 7 октомври 2023 г.

Разполаганите от Иран дронове и ракети бяха свалени до голяма степен от самолети на САЩ и Обединеното кралство, но с нарастването на напрежението в социалните медии се разпространяват дискусии за Трета световна война, докато световните лидери остават в повишена готовност.

Докато Западът призова за по-спокойни глави, за да надделее в еврейската държава, Комисията по национална сигурност на иранския парламент Аболфазл Амуе заяви, че Иран е готов да използва оръжие, което никога не е използвал“, ако Израел отговори допълнително.

Иранският президент Ебрахим Раиси също предупреди Израел, че ще се сблъска с „болезнен отговор“, ако предприеме „най-малкото действие“ в отговор на атаката на страната му.

Екстрасенсът, родена като Вангелия Пандева Гущерова, твърди, че има рядък дар от Бог, който й е помогнал да прозре в бъдещето, след като е загубила зрението си на 12-годишна възраст.

Преди това тя правилно предсказа руската инвазия в Украйна, както и атаките от 11 септември в Ню Йорк.

Тя дори ужасяващо заяви веднъж в интервю от 1979 г., че Русия трябва да доминира над света и че президентът Владимир Путин трябва да стане „Господар на света“.

По време на интервюто с писателя Валентин Сидоров тя каза, че „славата“ на Путин ще остане „непокътната“.

Тя каза: „Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане непокътнато - славата на Владимир, славата на Русия. Всичко ще бъде премахнато от нея от пътя и не само ще бъде запазено, но и ще стане господар на света.'

Твърди се, че по време на 50-годишната си кариера тя е предсказала и пандемията от коронавирус, Чернобилската катастрофа в Украйна през 1986 г. и смъртта на принцеса Даяна през 1997 г.

Съобщава се, че екстрасенсът е предсказал избухването на Covid „преди години“, когато е предупредила: „Короната ще бъде навсякъде по нас“.

Съобщава се, че през 1989 г. тя е казала за атаките от 11 септември срещу Световния търговски център: "Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в храстите и ще блика невинна кръв."

Баба (б.р. така я наричат в статията на Daily Mail) също правилно предсказа, че 44-ият президент на САЩ Барак Обама ще бъде първият чернокож, въпреки че каза, че той ще бъде последният.

Тя също така каза, че 45-ият президент на Съединените щати ще бъде „изправен пред криза“, която ще „събори страната“, което може да бъде свързано с предизвикателствата, пред които е изправен по време на управлението на Тръмп, включително щурмуването на Капитолия на щата във Вашингтон DC.

Тя неправилно прогнозира, че Европа ще „престане да съществува“ до 2017 г., мистикът каза, че континентът ще бъде превърнат в „пустош, почти изцяло лишен от човешки живот“.

Ванга е израснала във ферма, в днешна Македония, и ослепява, след като е била завлечена в торнадо, когато е била млада, като вярващите казват, че този странен инцидент й е дал второто зрение.

Ето верните предсказания на Баба Ванга:

Суши и наводнения през 2022 г

Екстрасенсът предупреди, че големите градове ще бъдат изправени пред течения поради покачващите се температури през 2022 г., което се оказа вярно.

През 2022 г. имахме най-сухия юли в Англия от 1935 г. насам, което накара 11 от 14-те области на Агенцията по околна среда в Англия да бъдат потопени в „статут на суша“, като забраните за маркучи в някои райони бяха отменени едва през декември.

Ужасната жега и малкото валежи също причиниха изчезването на някои от британските резервоари, като нивата на реките бяха регистрирани на 30 процента от нормалните нива.

Други страни като Италия, Франция и Португалия също се сблъскаха с рекордни суши и горски пожари.

Друго нейно пророчество за 2022 г. беше, че Австралия и Азия ще бъдат засегнати от „интензивни пристъпи на наводнения“.

Това отново се сбъдна и Австралия обяви национално извънредно положение през март миналата година поради наводнения.

9/11

Може би най-страшното й предсказание, Баба Ванга правилно е предвидила бедствието от 11 септември.

Тя каза, че очаква "ужас" за САЩ, предупреждавайки през 1989 г., че "американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици".

Добавяне: „Вълците ще вият в храстите и ще блика невинна кръв.“

Прогнозата се сбъдва, когато четири отвлечени самолета внасят ужас в Америка на 11 септември, убивайки близо 3000 души, като хората четат „Стоманени птици“ като препратка към самолетите.

Пандемията от Covid-19

Съобщава се, че гледачката е предсказала избухването на Covid-19 през 1966 г. - тя уж е предупредила „Короната ще бъде навсякъде по нас“.

Жена, срещнала Баба, Нешка Стефанова Робева, на 73 г., твърди, че екстрасенсът й е споделил предсказанието, преди да умре.

Тя каза, че „не е осъзнавала“ какво означават думите по това време, според Daily Star.

Нейната собствена смърт

Баба Ванга дори предсказа правилно собствената си смърт, като предвиди, че тя ще умре на 11 август 1996 г. на 85-годишна възраст.

Това се сбъдна, когато българската екстрасенс почина от рак на гърдата, а погребението й събра много хора.

Цунамито в Деня на кутията през 2004 г

Също така широко се съобщава, че мистикът правилно е предвидил опустошителното цунами в Боксинг деня през 2004 г.

Бедствието донесе опустошения в Индонезия, Шри Ланка, Индия, Тайланд и други страни, като уби повече от 230 000 души.

Твърди се, че Баба Ванга е казала: "Огромна вълна ще покрие голям бряг, покрит с хора и градове, и всичко ще изчезне под водата. Всичко ще се стопи, точно като лед."

Катастрофата на Курск през 2000 г

Предполага се, че пророчицата е предсказала катастрофата на подводницата Курск през 2000 г. - една от най-сериозните морски катастрофи на Русия.

Подводницата потъва 12 месеца след като Ванга твърди, че Курск ще бъде „покрит с вода“ и „целият свят ще плаче за него“.

Той се срина в резултат на експлозия на борда, довела до 118 смъртни случая - всички бяха мъртви, когато водолазите най-накрая пристигнаха осем дни по-късно и Курск беше на 350 фута надолу.

Убийството на Индира Ганди

Индира Ганди беше третият министър-председател на Индия, който служи от 1966 до 1977 г. и след това отново през 1980 г., преди да бъде убита през 1984 г.

През 1969 г. Баба твърди, че "Роклята ще я унищожи. Виждам оранжево-жълта рокля в дима и огъня."

На 31 октомври 1984 г. Ганди е застреляна от двама от бодигардовете си - по това време тя носеше сари в цвят шафран.

Възходът на Обама и Тръмп

Въпреки че това предсказание не прозвуча напълно вярно, някои части от него станаха реалност.

Тя разкри, че 44-ият президент на САЩ Барак Обама ще бъде първият чернокож президент, но каза, че той ще бъде последният, което не се сбъдна.

Противопоставяйки се на последната си точка, тя също прогнозира, че 45-ият президент на Съединените щати ще бъде „изправен пред криза“, която ще „събори страната“.

Това може да е свързано с предизвикателствата, с които се сблъска по време на управлението на Тръмп, включително щурмуването на Капитолия в щата Вашингтон.

Тя предсказа и заболяване на Тръмп, което се сбъдна, когато той хвана Covid-19 през октомври 2020 г.

Други прогнози

Има цял набор от пророчества, които се предполага, че Баба Ванга е направила по време на 50-годишната си кариера, включително Чернобилската катастрофа в Украйна през 1986 г. и смъртта на принцеса Даяна през 1997 г.

Има обаче и предсказания, които гледачката е направила, които не са се сбъднали - тя предсказа край на естествените раждания през 2023 г., изместване на орбитата на Земята и катастрофални слънчеви бури - засега те все още не са се сбъднали.

Тя също така неправилно прогнозира, че Европа ще „престане да съществува“ до 2017 г., тъй като мистикът каза, че континентът ще бъде превърнат в „пустош, почти изцяло лишен от човешки живот“.

Вярващите обаче посочиха, че Великобритания наистина е гласувала за напускане на Европейския съюз на 23 юни същата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Няма коментари към тази новина !