ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева (ФОТОГАЛЕРИЯ)

29.03.2024 14:29 | Видян 295 пъти

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за пролет-лято - точното време за ЗаПлетени истории - новата колекция на Петя Пеева. Тя е подчинена на идеята за устойчива мода. Облеклата са изработени от висоокачествени материи, личи особено внимание към детайла.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА ТУК

Този път не всичко е плетиво, не всичко е мохер при Петя - тя го комбинира, съвсем според трендовете, с други материали: Лен, органза, тюл, памук. Изненадващо за мнозина се оказва, че няма нищо по-леко и по-проветриво от плетеното и затова предложенията й са разработени за пролетно - летния сезон.

Пеева не е показвала своя колекция от 2000 година , когато представянето на Форум българска мода й донесе награда, а с това и короната на дизайнер №1 на плетиво в страната.

Близо четвърт век по-късно тя се завръща към началата, след като през последните години се посвети на майчинството, на телевизията и на пиара, а направи и литературна премиера.

“Правя това, което обичам и тази формула прави нещата лесни, въпреки че създаването на серия от облекла е дълъг и труден процес“, казва дизайнерката.

Провокативното мислене и оргиналните идеи печелят клиенти от артистичните среди.

"Името на колекцията ЗаПлетени истории носи идеята, че оригиналното облекло и ефектният аксесоар са само начин да изразиш себе си, да си смел и уверен", допълва създателка №1 на плетиво у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !