Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат си Хари

28.03.2024 14:10 | Видян 1351 пъти

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат си Хари

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на принцеса Кейт, се казва, че принц Уилям „отчаяно се нуждае“ от малкия си брат.

Престолонаследникът в момента е под огромен натиск, тъй като подкрепя съпругата си Кейт за нейното възстановяване, докато се опитва да защити трите им малки деца, принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на осем години, и принц Луи, на пет.

Сега кралски експерт сподели, че Уилям „отчаяно се нуждае“ от принц Хари, но е ясно, че връзката между някогашната „много, много сплотена“ двойка все още е далеч от удобна, с „напрегнато“ изявление от 22 думи, което предполага, че разривът ще отнеме известно време, за да се излекува.

Според кралския редактор на TalkTV Сара Хюсън, напрежението между братята едва ли ще се размрази скоро, като Уилям вече е в пълен „режим на защита“, когато става въпрос за защита на младото му семейство.

Разбираемо е, че Хари и съпругата му Меган, които са създали нов живот от другата страна на езерото в Монтесито, Калифорния, не са знаели за диагнозата на Кейт, преди принцесата да се разкрие във видео изявление пред нацията в петък, 22 март, споделяйки, че сега тя е в ранните етапи на превантивната химиотерапия.

42-годишната Кейт продължи да хвали съпруга си Уилям, 41, че е „страхотен източник на утеха и увереност“, обяснявайки, че двамата са се опитвали да управляват новините насаме в името на децата си. Семейство Съсекс отговори с публично изявление, в което се казва: „Пожелаваме здраве и изцеление на Кейт и семейството и се надяваме, че могат да го направят насаме и в мир“.

Говорейки по Times Radio, г-жа Хюсън каза, че според нея Хари и Меган са се свързали лично с принцеса Кейт. Въпреки това тя също така отбеляза, че Хари е казал някои „доста жестоки неща“ за майката на три деца, както в експлозивните си мемоари Spare, така и в документалния си филм за Netflix, Harry & Meghan, което означава, че помирението няма да е лесно.

Г-жа Хюсън добави: „Можете само да си помислите колко отчаяно би се нуждаел Уилям от брат си точно сега като подкрепа, а тази връзка просто не съществува.“

Тъй като се очаква Хари да посети Обединеното кралство през май, за да отпразнува 10-ата годишнина от Игрите Invictus, много кралски наблюдатели се чудеха дали това е идеална възможност за двамата братя да се поправят. Въпреки това, кралският експерт и автор Том Куин също каза пред Mirror, че всяка потенциална среща между Уилям и Хари вероятно ще бъде "много кратка".

Той обясни: „Предвид диагнозата рак на Кейт, Хари със сигурност ще положи усилия да види брат си и Кейт, когато се върне в Обединеното кралство през май – ако това изобщо се случи, трябва да бъде много кратка, внимателно хореографирана среща и организирана да продължи кратко време така че братята да могат да избегнат всякакви трудни разговори. В същото време Хари знае как ще изглежда, ако се върне в Обединеното кралство и не види брат си и Кейт. Това ще бъде много неудобно време."

Това следва много труден период за кралското семейство, като крал Чарлз III и Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк, бяха диагностицирани с рак тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !