Защо Кейт не даде на Уилям да седне до нея, когато обяви, че има рак

28.03.2024 14:02 | Видян 525 пъти

Защо Кейт не даде на Уилям да седне до нея, когато обяви, че има рак

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е започнала превантивна химиотерапия за състоянието си, шокира нацията.

Принцесата на Уелс направи съобщението в емоционално видео съобщение, в което се вижда как Кейт седи сама на пейка - облечена просто в раиран пуловер и дънки - докато обяснява новината за здравето си директно на обществеността. Докато майката на три деца отдаде почит на съпруга си принц Уилям във видео съобщението си, отбелязвайки, че „да имам Уилям до себе си също е страхотен източник на утеха и увереност“, докато тя е изправена пред това здравословно предизвикателство, имаше една причина, поради която кралската особа не е почувствала необходимостта той също да се появи във видеото, съобщи Mirror.

Източници, говорещи за The Sunday Times, обясниха, че мотивацията зад това да се появи сама и да съобщи трудната новина е проста: Кейт беше повече от способна да се справи сама и смяташе, че е важно да го направи. „Това беше тя като силна жена, споделяща вродено силно послание към нацията. Тя нямаше нужда от никого да седи до нея“, обясни кралският източник, добавяйки, че Уилям „е подкрепял нея и семейството на заден план“.

Въпреки че Кейт искаше да се справи сама, когато трябваше да съобщи тъжната новина на обществеността, и докладът твърди, че е написала цялото изявление сама, Уилям повече от подкрепя избора й да се появи сама в трогателното видео съобщение.

„Тя го направи с неговата пълна подкрепа и съвети, той се включи във всички разговори около това“, каза източник. „На всяко ниво му се искаше тя да не го прави сама. Но това беше нейно решение, не се обиди и той я подкрепи напълно.“

В изявлението си Кейт обясни, че след като е претърпяла голяма коремна операция през януари, следоперативните тестове са разкрили, че „ракът е бил налице“. Това означаваше, че тя е започнала курс на превантивна химиотерапия по съвет на нейните лекари. „Това, разбира се, дойде като огромен шок“, каза принцесата на Уелс. „И Уилям и аз правим всичко възможно, за да обработим и управляваме това лично в името на нашето младо семейство.

Както можете да си представите, това отне време. Отне ми време да се възстановя от тежка операция, за да започна лечението си. Но най-важното е, че ни отне време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по един начин, който е подходящ за тях, и да ги уверя, че ще се оправя."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !