Фики става част от Diapason Records

02.03.2022 11:54 | Видян 972 пъти

Фики става част от Diapason Records

Хитовият изпълнител подписа продуцентско-мениджърски договор с музикалната компания. Макар и много млад той вече има успешна кариера зад гърба си, албум и множество хитове. Оттук насетне изпълнителят ще продължава да се развива и с новата си музикална компания планират да започват работа по мащабни проекти. „Познаваме Фики от дете, обичаме го. Ние вярваме в таланта му и неговия потенциал.

 

Убедени сме, че той може да е не само българска, но и балканска и европейска звезда.

 

Затова искаме да работим с него и заедно да доразвием кариерата му.“ – споделя Ненчо Касъмов, управител на Diapason Records. С дългогодишните си опит, познанства и контакти и с подкрепата на Фен ТВ и Balkanika Music Television музикалната компания ще предостави възможността Фики да работи с най-добрите и известни балкански автори и изпълнители. „През всички тези години отношенията ми с Ненчо Касъмов са били изключително добри и основани на уважение и приятелски чувства.

 

Въпреки че не съм бил част от Diapason Records, в личен план Ненчо винаги е бил част от живота на семейството ми.“ – коментира Фики.

 

Затова изпълнителят се доверява на опита на Diapason Records и решава, че в бъдеще иска да работи точно с тази музикална компания. „Един изпълнител от ранга на Фики има нужда от обич, подкрепа, разбиране на нуждите му като изпълнител. И с неговия хъс за работа и с професионализма на екипа ни сме убедени, че можем да постигнем много и да направим много добри проекти.“ – споделя още Ненчо Касъмов.

 

Първата песен на Фики е продуцирана именно от Diapason Records. Дуетът с баща му Тони Стораро „Кажи ми като мъж на мъж“ излезе през 2013 г. Очаквайте новите проекти на популярния изпълнител в ефирите на Фен ТВ и Balkanika Music Television.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

Няма коментари към тази новина !