Кейт Уинслет нае детегледачка за децата си

12.06.2009 15:45 | Видян 4626 пъти

Кейт Уинслет нае детегледачка за децата си

Холивудската звезда Кейт Уинслет призна, че има детегледачка, въпреки че преди това се беше зарекла, че няма да наема такава.

Актрисата, която е омъжена за режисьора Сам Мендес, заяви в интервю неотдавна, че не иска да наема детегледачка и готвач, за да осигури нормален живот на децата си. Оказва се обаче, че Уинслет, която е много заета в киното, е наела детегледачка на непълен работен ден за осемгодишната й дъщеря Мия от първия й брак с Джим Трипълтън и за Джо от сегашната й връзка. В интервю неотдавна Уинслет, която е родена в Рединг и се гордее, че е родена в семейство от работническата класа, заяви, че въпреки славата и богатството, животът не е "идеален".

"Има неща, които мога да внеса в живота си, които вероятно ще го направят по-лесен", заяви тогава тя. "Но нарочно не го правя, защото, ако го сторя, ще започна да водя звезден начин на живот, който наистина искам да избегна. Имам предвид, че е много изкушаващо да имам детегледачка и готвач, бих се радвала да ми готвят вечер. Но не желая това за децата си", сподели Уинслет.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !