Дарин Ангелов: Гала ме хвана още от началото

29.10.2021 11:31 | Видян 2947 пъти

Дарин Ангелов: Гала ме хвана още от началото

Известният актьор Дарин Ангелов, когото гледаме всяка сутрин като част от панелистите в "На кафе" по Нова телевизия, се оказа и Гларусът в "Маскираният певец". Синеокият чаровник затрудни сериозно Марта Вачкова, Владо Пенев, Азис и Алекс Раева, като единствен Владо Пенев беше сигурен, че под маската се крие именно неговият талантлив колега. Предположенията за него бяха, че това може да е Люси Дяковска или Папи Ханс. В крайна сметка се оказа Дарин Ангелов, който е минал през сериозни лъжи, за да успее да не събуди подозрение в близките си.

В откровен разговор Дарин споделя с нас не само какво му се е наложило да прави, за да скрие, че участва в "Маскираният певец", но и какво мисли за ваксината и новите противоепидемични мерки, стартирали наскоро в страната, която е на прага на нов локдаун.

- Дарине, заговорихме се още в предварителния си разговор за пандемията и правилата, които едни спазват, а други - не. Ти май си от първата категория хора, нали?

- Да, аз съм от този тип хора, които спазват правилата. Недоумявам, какво е това?! Ние да не сме по-умни от европейците? 80% от Европа може да се ваксинира, а ние ще вървим на контра на целия свят. Нашата история бъка от такива тъпотии и назад във времето, и продължаваме със същото и сега. Наистина не разбирам.

- Ще те върна към една по-приятна емоция – образа на Гларуса в "Маскираният певец". Успя да изненадаш доста хора! Каква лъжа измисли, за да заблудиш всички?

- Първоначалната ми идея беше, че съм ангажиран събота и неделя с шоупрограми по хотели във Велинград – тиймбилдинги и предколедни партита, защото сега, към края на годината, все повече компании организират такива мероприятия. Така го замислих. Но когато казваш това всяка събота, става подозрително (смее се). Измислях в движение и други, какви ли не глупости.

undefined

- Трудно ли ти беше да носиш тежкия костюм на Гларуса? Много от предишните участници са се оплаквали, че нито виждат, нито чуват и много трудно дишат…

- Моят костюм беше първоначално замислен по друг начин и десетина дни преди старта стана такъв, какъвто го видяхме. Затова и беше толкова колеблив в категоричността си какво точно представлява. Всъщност трябваше да бъде със съвсем друго име и визия, но Кремена Халваджиян реши, че трябва да го смени, защото предишният костюм грабваше голяма част от енергията ми, а те знаят кого наемат и моята енергия трудно може да бъде концентрирана в една точка от сцената. Но искам да ти кажа, че съм повече от впечатлен от Кремена и от нейния професионализъм. Справи се за толкова кратко време.

В крайна сметка този костюм се оказа един от най-удобните в сравнение с всички останали и само краткото време, което имахме, не ни позволи да довършим съвсем маската. Може би заради това и още на първия лайф усетих, че публиката не беше кой знае колко впечатлена от визията. От предишни сезони се е виждало, че маските, които нямат лице, излизат първи. Това се случи и сега, както видяхме.

Моят Гларус нямаше лице. Наричаха го как ли не – Облак, Памук, само не и Гларус. Впоследствие се появиха очилата, човчицата, промени се маската. Но въпреки че моят костюм беше един от най-лесните за носене, маската не беше никак лесна – всички са така направени, че се запечатват навсякъде, частичка кожа не трябва да се вижда, защото може да компрометира по някакъв начин участника. И заради това полухерметическо затваряне на маските, вътре оставаш без абсолютно никакъв въздух. Получава се един конденз върху плексигласовото парче отпред, през което някак си гледаш.

undefined

В крайна сметка обаче, съм доволен от цялата емоция, защото успях да хвърля много енергия по сцената, въпреки че бях с компромисен костюм и визия. Задържах се цели три лайфа и виждам, че дори и досега много хора продължават да говорят за Гларусчето, явно има защо.

- А имал ли си някакви проблеми? Казваш, че почти не си могъл да дишаш…

- Със сигурност се е случвало с много участници. Докато се научиш да владееш маската, имаш едни неправилни разположения на енергията си. При мен, Слава Богу, не е имало здравословни проблеми, но някак успях да се справя. Може би защото не ми е за първи път. По време на спектаклите съм имал и много по-тежки ситуации. В "Маскираният певец" съм 10-ина минути на сцената, а в един спектакъл, като "Хъшове", например, три часа тичаш, скачаш, смееш се, изтощително е.

- Сигурна съм, че не ти е било никак лесно да излъжеш и Гала и екипа на "На кафе", още повече, че Гала скоро беше гост панелист и отлично познава атмосферата в "Маскираният певец"?

- О, никак даже е слаба дума (смее се). Те веднага започнаха да ме разпитват, да подмятат разни неща. А аз ги лъжех, че не съм аз и няма как хем да се подготвям за премиера в театъра, хем да се занимавам с това. Няма как, с такова време не разполагам. В крайна сметка ми повярваха, но до един момент. А Гала е вряла и кипяла в такива продукции и познава много неща от шоубизнеса, така че мисля, че още от началото ме хвана. Освен това с екипа на "На кафе" сме денонощно заедно в последната година и те много добре знаят как се движи тялото ми в пространството, трудно е.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !