Български летен хит от Dian Solo – One More Time!

27.04.2009 15:15 | Видян 2773 пъти

Български летен хит от Dian Solo – One More Time!

След като всеки един от членовете на Deep Zone издаде самостоятелен сингъл, дойде ред и на основателя на проекта – Дидо, който вече се подвизава под името Dian Solo. Неговото парче се нарича One More Time, вокалите са дело на реге изпълнителя Mescalex, а саундът е издържан в изключително хитовият “beach dance” или “reggae dance” стил, станал популярен в последните години от диджеи и изпълнители като Боб Синклер, Лекстър, Ив Ларок, Еди Уата, Р.И.О и др.

Тази седмица можете да слушате изпълнението ексклузивно в ефира на радио FRESH!, като ПРОМО ХИТ. Скоро ще бъде готов и видеоклипът към One More Time.

Универсалният саунд на изпълнението е ангажиран и с глобална концепция – парчето е посветено на еко идеята и борбата със замърсяването на околната среда. Издаването на песента ще бъде съпроводено и от създаването на еко инициатива. „Целта на проекта е да ангажираме и запознаем максимален брой хора с проблема „Глобално замърсяване”, казва Dian Solo. Слоганът на проекта, който той основава е „Каквото правим днес, се отразява на децата ни утре”.

Ето и как Dian Solo определя избора си на нов псевдоним: „Това е първият соло проект на Диан. Освен това съм голям фен на Хан Соло от „Междузвездни войни, така че нещата се нареждат перфектно”. В същото време пък, съвсем в тон с лятното време, настроение и парче, диджей номер 1 в България за 2006 г. подкара и нов автомобил – бяло “Бентли” кабрио. „Усещането да караш такъв автомобил е подобно на това, което те спохожда малко преди оргазъм, който си удържал максимално удължавайки удоволствието за теб и твоята партньорка. Определено се слях с този автомобил”, споделя той. Дидо “разходи” с автомобила репортерите на предстоящата ТВ продукция “Колите на звездите” за снимките на пилотното предаване.

В момента пък Dian Solo, заедно с колегите си подготвя петото национално турне на Deep Zone, което ще бъде и най-мащабното им до момента и ще премине през 45 града в цялата страна. През месец май се очаква на музикалния пазар у нас да излезе и новият албум на Deep Zone!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мадона счупи рекорд и събра най-много...

Безплатното шоу на Мадона в Рио де Жанейро привлече...

Кирил Домусчиев продаде поръчковата...

Един от най-богатите българи продаде суперяхтата си....

Няма коментари към тази новина !