Мъж беше намушкан по време на снимки на филм с Ан Хатауей

20.06.2019 14:26 | Видян 1429 пъти

Мъж беше намушкан по време на снимки на филм с Ан Хатауей

Мъж беше ранен по време на снимки. Това се е случило на снимачната площадка на филма Вещици, в който участват Ан Хатауей, Октавия Спенсър и Крис Рок. Инцидентът е станал в Хертфордшир, Източна Англия.

Пострадалият е член на екипа като той е бил намушкан и откаран в болница. В официално съобщение Уорнър Брадърс, на чиято снимачна площадка се е случил инцидентът, заявиха, че това е единичен случай и вече е предаден в полицията за разследване.

Според полицията, има задържан по случая. „В 12:35 полиция е била извикана на място в студиото Уорнър Брадърс, което се намира в Хертфордшир. Един мъж е с травма на врата. Друг мъж е задържан със съмнение, че се е опитал да нанесе сериозни телесни повреди и в момента е в ареста“, се казва в съобщението.

Предполага се, че мъжете се познават, а в момента тече разследване, което ще даде повече яснота около събитието.

Филмът Вещиците е римейк на класиката на Робърт Земекис от 1990 г. Хатауей ще играе Великата вещица. Историята разказва за 7-годишно момче, което се среща с истински вещици. Очаква се проектът да излезе през 2020 г., като така ще се отбележат 30 години от създаването на оригинала.

Снимка: Reuters
tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Няма коментари към тази новина !