Ан Хатауей качила килограми заради роля

13.01.2019 09:16 | Видян 2120 пъти

Ан Хатауей качила килограми заради роля

Социалните мрежи ме успокояват. Това признава Ан Хатауей по повод използването на различни платформи. Актрисата, която пази строго личния си живот в тайна, се появи на корицата на февруарския брой на списание Town & Country.

Въпреки че не публикува толкова често, звездата има хиляди последователи. В повечето случаи нейните публикации не са свързани толкова с личния ѝ живот и кариерата, отколкото със социални инициативи и проекти, които тя подкрепя. Хатауей пише забавни и вдъхновяващи статуси или качва снимки на други звезди най-вече по повод техни успехи.

„Да имам възможността да правя нещата по моите правила е най-добре за мен. Това ми позволява да се успокоя и да комуникирам по един по-изчистен начин“, коментира тя. Може би заради това, че е естествена, тя печели все повече фенове.

„Колко забавна седмица беше. Благодаря на Town & Country за това, че съм на корицата им“, написа звездата в Instagram и качи снимки от списанието в профила си.

„Толкова си красива“, написа нейна последователка в социалната мрежа. Други пък не пропуснаха да отбележат, че на снимката актрисата прилича много на Ева Грийн.

През 2018 г. тръгна слух, че холивудската звезда е напълняла твърде много. Оказа се, че Хатауей е качила няколко излишни килограма нарочно – заради роля. Тогава тя използва социалните мрежи, за да изтъкне, че хората не бива да се срамуват от тялото си.

Две години по-рано Ан Хатауей оповести, че ще става майка като качи снимка по бански в Instagram.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !