Тита се върна при гаджето си

29.04.2019 12:15 | Видян 2681 пъти

Тита се върна при гаджето си

След като три месеца Тита и гаджето й Виктор криеха раздялата си, тези дни двамата са решили да си дадат шанс, да си простят и да опитат отново да бъдат заедно.

Разлъката е настъпила още през февруари и съвпада с началото на имитаторското музикално шоу Като две капки вода. Виктор научил, че Христина Христова, както е истинското име на изпълнителката, точи лиги по Папи Ханс и всячески му се натискала и правила опити да го сваля.

Тогава момчето без да се замисли сложило край на 2-годишната връзка, която с Тита градили, докато тя взела да се отчуждава.

Протежето на Криско наистина имало мераци към Папи Ханс, но след авантюрата му с Дара той си е поставил ясна цел – да бъде само с богати жени, които да го издържат. Тита все още разчитала на родителите си и някак си не попадала в таргета на Папи.

В крайна сметка певицата от Силистра си подвила опашката и се завърнала при Виктор, а той взел, че я приел обратно. А и младежът бил доста добра партия, която не е за изпускане – хем добре изглеждащ, хем от заможно потекло.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !