Тита: Всяко нещо в живота ни се случва, за да се справим и да вървим напред

03.04.2019 13:54 | Видян 1304 пъти

Тита: Всяко нещо в живота ни се случва, за да се справим и да вървим напред

„Когато приемеш да участваш в „Като две капки вода“, трябва да се изправиш пред всеки образ, независимо колко различен е от теб. Никой в България не може да обърка АЗИС. Трябваше от жена да се превърна в мъж, който имитира жена“, разказа ТИТА в студиото на Здравей, България след последното й преобразяване в краля на поп-фолка. Певицата допълни, че гримът за този образ е отнел 3 часа и много репетиции.

„С Папи Ханс сме най-младите артисти в това шоу, които все още експериментират с различни стилове. Вероятно за нас е по-лесно да преминем в друго амплоа от утвърдените артисти“, допълни изпълнителката, която зрителите вече видяха в образите на Кристина Агилера, Джо Лин Търнър, Cardi B и Бруно Марс.

В разговора тя отново се върна към образа на Паша Христова и трудните моменти в личния й живот по време на шоуто: „Силен и борбен човек съм! Всяко нещо ни се случва, за да се справяме с него и да вървим напред. Радвам се, че имам такова сплотено семейство“.

В понеделник Тита ще опита фолклорното звучене на Деси Добрева, а Papi Hans ще бъде българският поп и рок певец Бисер Киров. Стефан Илчев ще завладее публиката с големия Георги Христов, а Дичо ще влезе в образа на една от най-успешните певици на десетилетието – Адел.

Мария Илиева ще се посвети на Аеросмит и култовото парче от филма Армагедон - I don’t wanna miss a thing. Деси Добрева ще се впусне в латино ритми с Дженифър Лопес, а Петя Буюклиева ще покаже, че хубавото парти никога не може да бъде в повече с едно от хитовите парчета на Фърги.

Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дует на Мария Илиева и Любо Киров, и песента Alright.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !