Стависки дарява още пари за Мануела

18.03.2009 16:50 | Видян 5900 пъти | Гласували 1

Стависки дарява още пари за Мануела

 Част от заплатите на двукратния световен шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки ще бъдат дарявани ежемесечно за лечението и възстановяването на Мануела Горсова. Това съобщи адвокатът на световния шампион Росен Кожухаров, цитиран от БГНЕС.

Фигуристът е започнал работа в Москва като помощник-треньор на една от най- известните руски двойки във фигурното пързялане. В България се връщал периодично, за да се консултира с адвокатите си Кожухаров и Явор Нотев за предстоящото дело на 15 април във Върховния касационен съд.

Кожухаров потвърди, че Стависки нямал забрана и можел да напуска страната. “За първи път в 15- годишната ми практика имам клиент, който преди окончателното приключване на делото дарява средства. Максим изплати обезщетенията и сега възнамерява да даде допълнителна помощ”, отбеляза адвокатът.

“Що се отнася до това, че Стависки беше рекламно лице на кампанията “Ако си пил-слез”, клиентът ми изтърпя негативите на цялата държава. Всички прекрасно знаят, че почти всеки ден пияни застават зад волана и убиват хора. Изкупителната жертва стана Стависки с прозвището “пияният руснак”. Да не забравяме, че когато Стависки и Денкова спечелиха световната купа, беше вдигнато българското знаме и звуча българският химн”, каза в заключение Кожухаров.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !