Калина Митева извън Топ 30 на Мис Свят

14.12.2018 13:00 | Видян 1197 пъти

Калина Митева извън Топ 30 на Мис Свят

„Благодаря на всички за изключителната подкрепа! Надявам се да не съм Ви разочаровала!“. Това написа Калина Митева във Фейсбук след края на Мис Свят. Тя не можа да влезе в Топ 30 на красавиците, които отидоха на финала на престижния конкурс за красота.

Българката, която прекара един месец в Саня, остров Хайнан, успя да завоюва две челни места в Топ 20 на предварителните финали на #MissWorldTalentShow благодарение на своя танц, както и #HeadtoHeadChallenge с каузата си за деца в приемни семейства.

Калина Митева представи българските народни танци, традиции и обичаи в Китай. „Този един месец прекаран тук, на остров Хайнан ме накара да се замисля колко прекрасна страна имаме. Имах честта да се запозная с момичета от цял свят, които ме накараха да се гордея още повече, че съм Българка. С удоволствие им разказах за четирите ни сезона, за невероятните ни ски курорти, за златното ни Черноморие, за високите ни планини, реки и минерални извори, за дългогодишната ни история и културно наследство. Пренесох ги и в долината на розите като подарих на всяка една от тях българско мускалче“, коментира още тя в социалната мрежа.

Победителка на 68-ото издание на конкурса стана 26-годишната Ванеса Леон от Мексико. Тя пребори конкуренция от 118 държави от цял свят.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !