Мексиканката Ванеса Понсе де Леон спечели Мис Свят 2018

10.12.2018 12:30 | Видян 873 пъти

Мексиканката Ванеса Понсе де Леон спечели Мис Свят 2018

Мексиканката Ванеса Понсе де Леон спечели голямата корона на Мис Свят в събота. 26-годишната красавица грабна титлата измежду 117 други претендентки. Наградата на Де Леон бе връчена от победителката в конкурса миналата година – индийката Мануши Чилар.

За първа подгласничка беше избрана Мис Тайланд Николин Пичапа Лимснукан. В петорката на най-добрите се наредиха също представителките на Беларус, Уганда и Ямайка.

Въпреки доброто си представяне в предварителните кръгове, българката Калина Митева така и не намери място в първата 30-ка на Мис Свят.

„Благодаря на всички за изключителната подкрепа! Надявам се да не съм ви разочаровала! Този един месец прекаран тук, на остров Хайнан, ме накара да се замисля колко прекрасна страна имаме. Имах честта да се запозная с момичета от цял свят, които ме накараха да се гордея още повече, че съм българка“, написа родният модел в социалните мрежи.

68-ото издание на Мис Свят се проведе през последните седмици в Китай. Международният конкурс е основан през 1951 г. по инициатива на британеца Ерик Морли и съпругата му Джулия Морли.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !