Мис България 2018 с вечерен час

04.12.2018 16:56 | Видян 1828 пъти

Мис България 2018 с вечерен час

Новата „Мис България“ Теодора Мудева, която беше коронясана на пищна церемония преди дни, призна че все още има вечерен час. Родителите на 17-годишната бургазлийка я пускат да излиза само до 10 часа вечерта, като рядко получава разрешение за дискотека.

В ефира на сутрешния блок на Нова телевизия хубавицата сподели, че се е записала за участие в конкурса на шега. Нейна близка приятелка е Йовита Георгиева, която беше първа подгласничка в миналогодишната надпревара, спечелена от скандалната Тамара Георгиева. Именно тя амбицирала Теодора да се яви на местния конкурс „Кралица на Бургас“, който печели и й отваря пътя към короната на мис България.

Мудева е все още ученичка в бургаската езикова гимназия в паралелка с руски и английски език. В свободното си време се занимава със спортни танци, по които временно бил запален и брат й. Красавицата е на половина рускиня по майчина линия. Баща й е пенсиониран полицай, а майка й – учителка, които все още държат изкъсо възпитанието й. Затова и Теодора твърди, че идеалният мъж до нея е този, с който ще се чувства сигурна не само тя, но и родителите й – да не се притесняват, когато излиза с него и да му имат доверие. Мудева мечтае за кариера в България.

Стига един човек да е достатъчно целеустремен и амбициозен, мисля че може да се реализира и у нас категорична е най-красивата българка, която се е насочила към правото. За момента обаче се е фокусирала към модните си ангажименти и предстоящия световен конкурс, който ще се приведе в Тайланд.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Няма коментари към тази новина !