Мис Нос - зорко следена от свекървата

03.12.2018 18:10 | Видян 2014 пъти

Мис Нос - зорко следена от свекървата

Вече бившата Мис България Тамара Георгиева е зорко следена от своята свекърва.

На церемония преди дни скандалната миска предаде короната си на 17-годишната Теодора Мудева от Бургас. Тамара се появи на събитието си заедно с майката на приятеля си - Катя Роуз. Свекървата не изпуска поглед от миската, а по всичко личи, че именно тя се грижи и за нейната визия. След като миналата година Тамара си тръгна с наградата за най-красива българка, вълна от възмущение заля модните среди.

Георгиева бе критикувана заради външния си вид, а според слуховете именно Катя Роуз има пръст в победата й. Тя е известна дизайнерка, която също е печелила титли за красота. Роуз е обличала претендентки за много конкурси и винаги наблюдава тези събития от първите редове.

Находчивата свекърва използва снаха си и за свое рекламно лице. Тамара се появи с огромна рокля, дело на майката на гаджето й. През цялото време Роуз стриктно следеше какви снимки се правят на миската и как изглежда тя с тоалета, като внимателно го намества, пише България Днес.

Тамара често демонстрира колко е близка със свекърва си. Веднага след миналогодишния конкурс самата Катя я защити публично.

„Ако някога в жалкия ви живот, зает от това да плюете, а не да преследвате мечтите си, ви се случи за 15 минути да общувате с Тамара, ще съжалите стократно за всичко написано. Едно нежно, мило и добро момиче, запазило достойнството си в ужасната действителност. Едно момиче, което не просто мечтае, а откакто я познавам, работи за мечтите си. Тами, ти си един прекрасен човек!“, написа тогава дизайнерката.    

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !