За 2.63 лв. НАП спря БСП ТВ

08.10.2018 11:00 | Видян 897 пъти

За 2.63 лв. НАП спря БСП ТВ

Днес Българска свободна медия ЕООД - дружеството, което подаде документи за регистрация на Българска свободна телевизия, изпрати удостоверение, издадено от НАП, с което показва, че няма задължения към държавата, съобщиха от соццентралата.
 
Разглеждането на документите за регистрация от СЕМ бе отложено заради неплатена сума от 2 лева и 63 стотинки, стана ясно днес, като най-вероятно се отнася до някаква неплатена такса.

Преди дни от СЕМ съобщиха, че регистрацията на документите, внесени от соцлидерката Корнелия Нинова и управителя на дружеството Любомир Коларов, се отлага заради неплатен борч на новорегистрираното дружество.
 
Подчертаваме, че дружеството Българска свободна медия е внесло всички необходими документи за регистрация на телевизията и в случая не се касае за липса на документ.

Съгласно Чл. 111, ал. 1 и 2 от Закона за радио и телевизия и Методическите указания на Съвета за електронни медии, заявителят не представя при кандидатстване удостоверение от НАП пред СЕМ, съобщават още от Позитано 20.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !