Гери върза БСП заради рекет от ГЕРБ

27.07.2018 10:01 | Видян 2138 пъти

Гери върза БСП заради рекет от ГЕРБ

Гери-Никол отказа да пее за младежите от БСП в Казанлък. Ден преди концерта баща ѝ се обадил в червената централа и обяснил, че дъщеря му отказва участие, тъй като от общината във Варна предупредили тийнидола, че ако се пее за социалистическата партия, ще я извадят от списъка на участниците в концерта за празника на морската столица, който е на 15 август.

Това научи Труд от Позитано 20. Оттам казаха, че имат договор с певицата, а хонорарът ѝ от 3 500 лв. бил приведен по банков път. От червената централа обясниха, че сега Гери-Никол ще трябва да върне парите и да плати неустойка заради отказа си.

Гери-Никол трябваше да пее утре вечер заедно с Дара пред представители на леви организации от шест балкански държави на площада в Къзанлък. Събитието е част от програмата на традиционния ежегоден събор на социалистите на връх Бузлуджа.

В концерта ще вземе участие и Мариана Попова. Преди концерта ще има дискусия на тема Младите хора на Балканите: Мисия: Оставаме. Форумът ще събере и младежи от Словения, Сърбия, Албания, Черна гора и Румъния. В срещата участие ще вземе и червеният лидер Корнелия Нинова.

В събота Горан Брегович и неговият оркестър ще са гвоздеят в програмата на традиционния събор на БСП на Бузлуджа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !