Ани Пападопулу: Ролята ми в Откраднат живот е трудна и отговорна

17.09.2018 09:56 | Видян 1459 пъти

Ани Пападопулу: Ролята ми в Откраднат живот е трудна и отговорна

„Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно решение. Всяка стъпка ме е надграждала като актьор и ме е довела именно до днешните ми роли“, разказа актрисата Анa Пападопулу в откровен разговор с Мон Дьо в Откраднат живот: Анатомия на гнева.  

„Когато Евтим Милошев ми се обади да ме покани за ролята на Ева в Откраднат живот: Анатомия на гнева, ме попита дали осъзнавам колко трудна и чакана роля е тя. Не крия, че се притеснявах – колкото по-натоварен е един образ с биография предварително, толкова по-отговорна е задачата“, допълни Пападопулу, която този сезон се присъедини към каста на най-успешния български медицински сериал.

Споделяйки впечатленията от продукцията и преъвплъщението в събудилата се от кома съпруга на доцент Банков, Ани акцентира на подкрепата на Юлиан Вергов, с когото си партнират за пореден път.

Актрисата, която оставя следа в историята на българското кино с филми като Писмо до Америка, Светът е голям и спасение дебне от всякъде, Маймуна и други успешни заглавия, призна, че образът на Ева има връзка с реалния ѝ живот – самата тя става жертва на медицинска грешка и губи дете преди години.
   
Раздяла ще бележи новите епизоди на Откраднат живот: Анатомия на гнева, които зрителите ще видят от вторник до петък в 20:00ч. по Нова. Една от двойките в МБАЛ Св. Кирил ще се изправи пред необратимото, а събитията в спешното отделение ще ескалират емоциите в личните отношения.

Тони ще се намеси в неизяснените отношения на Албена и доцент Захариев. Христо Карагьозов ще получи странно телефонно обаждане, което ще го провокира да научи повече за Кая и проблемите в личния ѝ живот. Доцент Банков ще отведе Ева от болницата, а уединението им ще бъде предпоставка за откровен разговор с премълчани до момента въпроси.

Колко откровени ще бъдат един към друг героите в Откраднат живот: Анатомия на гнева? Ще усмирят ли опустошителните емоции в себе си? – не пропускайте новите впизоди на хитовия български медицински сериал тази седмица по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

The 1975 са големите победители на...

Четворката от Манчестър The 1975 са големите победители...

Тя прави Григор Димитров щастлив

От известно време се шуми за раздялата на Григор Димитров...

Няма коментари към тази новина !