Владо Карамазов: Героят ми търси отмъщение в Откраднат живот

20.08.2018 12:24 | Видян 2931 пъти

Владо Карамазов: Героят ми търси отмъщение в Откраднат живот

Владо Карамазов влиза в операционната на МБАЛ „Св. Кирил“ като едно от новите попълнения на актьорския състав в шестия сезон на сериала на NOVA „Откраднат живот“, озаглавен „Анатомия на гнева“.
Участието си в хитовата българска продукция звездата обяви с видео на официалния си Facebook профил, което се оказа голямата новина за феновете през изминалия ден.

„Персонажът ми е гневен за нещо в миналото, а в този сезон ще стане ясно и какво е то. Той е доста краен и изразходва гнева си в ситуации, които зрителите ще видят още в първи епизод“, сподели актьорът в „Здравей, България“. Неговият герой Христо Карагьозов ще провокира лекарския състав още с появата си в болницата, а разкриването на самоличността му ще изненада героите и зрителите.

Владимир Карамазов е познат от десетки роли в театъра, киното и успешни сериали като „Дървото на живота“ и „Четвърта власт“. През годините той се изявява като водещ на телевизионни предавания и озвучава различни документални и анимационни филми. Зрителите на NOVA ще имат възможност да го видят и в криминалния сериал „Дяволското гърло“, заснет в Родопите, където си партнира с Теодора Духовникова.

Тази есен най-успешният български медицински сериал ще се завърне с още нови попълнения в звездния актьорски състав като Владо Пенев, Ани Пападопулу, както и Юлиан Вергов, който отново ще прекрачи прага на МБАЛ "Св. Кирил" в образа на доцент Банков. Не пропускайте продължението на историята на любимите герои и промените, които вещаят новите персонажи в предстоящия шести сезон „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ по NOVA.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !