Световна звезда влиза във Фермата

08.08.2018 15:37 | Видян 1841 пъти

Световна звезда влиза във Фермата

Суперзвезда от световна величина ще прекрачи прага на „Фермата“ тази година. Това съобщиха продуцентите на хитовото тв предаване Иван Христов и Андрей Арнаудов пред „Монитор“.

Името на популярната личност, която ще загърби суетата на шоубизнеса, за да се върне на село, остава в тайна. Знае се обаче, че ще изпълнява специална функция, като вероятно няма да се състезава наравно с останалите участници в шоуто. „Ще има 21 човека, които ще се включат в предаването през този сезон и може би малко по-малко участници“, загатнаха новия регламент Иван и Андрей. За място в патриотичното предаване са кандидатствали пък над 13 хиляди ентусиасти.

Тази година „Фермата“ ще се премине под мотото „Съединение“, а мисията, която си поставя екипът на предаването е да събере на едно място нашенци от различни краища на света.

Последното проучване, което се направи в България, показа, че в нашите граници сме под 7 милиона. Това предизвика голяма паника. От друга страна, по икономически или исторически причини, извън границите на Република България живеят около 5 милиона българи. Всяка една от тези малки и големи Българии, пръснати по света и у нас, ще има представителна извадка в предаването. Това означава Съединение обясни още Христов.

И този път начело на „Фермата“ ще застанат стопаните Бети и Ники, които се превърнаха в своеобразна институция за предаването. „Всяка година предлагаме на зрителите различна локация. И тази година няма да направи изключение, още повече, че се стараем тя да кореспондира с посланието и идеята на всеки сезон“, издава Андрей.

Четвъртият сезон на „Фермата“ ще се завърне в ефира на bTV този септември. Както „Монитор“ вече писа, сред родните знаменитости, които се очаква да калят тяло и дух в шоуто, е вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !