Съединение е мотото на четвъртия сезон на Фермата

07.08.2018 12:56 | Видян 1496 пъти

Съединение е мотото на четвъртия сезон на Фермата

Уникални участници и завладяващи лични истории на българи от цял свят ще разкрие на зрителите четвъртият сезон на най-българското и позитивно риалити „Фермата“ по bTV. Обединението на нацията, ценностите и корените на съвременните българи ще бъдат в основата на новия сезон на хитовото шоу под мотото „Съединение“, което тръгва през септември по bTV.

Тази есен „Фермата“ ще срещне зрителите с известни личности, които не са обичайните звезди, участващи в риалити формати. Те ще живеят рамо до рамо с участници, които не са популярни, но са избрани сред повече от 13 хиляди кандидати, благодарение на вълнуващите си лични истории, каузи и силно изразена индивидуалност.

След три успешни издания, най-мащабната продукция „Фермата“ се наложи като единственото предаване у нас, което разглежда темите за природата и връщането към корените, за изконните български ценности и традиции и емиграцията. Независимо изследване на „Маркет линкс“, проведено през пролетта, посочи „Фермата“ като най-запомнящото се телевизионно събитие за 2017 година.
В първия сезон „Фермата“ върна 19 българи 100 години назад във времето, за да живеят три месеца далеч от цивилизацията и нейните удобства.

Вторият сезон заложи на родолюбието, а третият премина под мотото „Ново начало“, като постави участниците пред сурови условия и екстремни физически изпитания. В новия четвърти сезон риалити шоуто по bTV има за цел не просто да продължи възраждането на българските дух и традиции, но и да започне да създава история на база на ценностите, които обединяват българите у нас и по света – силата на българския дух, семейството, уважение към традициите и куража за справяне с предизвикателствата на ежедневието.

Какви са съдбите и мотивацията на участниците, които ще влязат в надпреварата за най-голямата награда в телевизионния ефир – 100 000 лв., и какви ще бъдат новите предизвикателства пред тях, зрителите на bTV ще разберат през септември.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !