Ето как Меган ще посрещне първия си рожден ден като херцогиня

02.08.2018 13:06 | Видян 1732 пъти

Ето как Меган ще посрещне първия си рожден ден като херцогиня

Кралското семейство винаги празнува рождените си дни със стил. Поредното доказателство беше партито по случай 5-ия рожден ден на принц Джордж, който се проведе на частен остров. След броени дни, на 4-и август, е 37-ият рожден ден на Меган, който ще е и първият ѝ като херцогиня на Съсекс.

На Острова вече усилено се говори, че принц Хари харчи баснословни суми за съпругата си. Скъпи бижута и дизайнерски тоалети са сред подаръците, които принцът прави на любимата си. Затова и всички очакваха Хари да изненада Меган с наистина запомнящ се рожден ден, пише woman.bg.

Оказва се обаче, че това няма да се случи и празненство въобще няма да има, защото Хари има други планове. В негова защита поясняваме, че той е канен за кум на сватбата на най-добрия си приятел от детството - Чарли Ван Страубензи, която ще се проведе именно на 4-и август.

Новината, че по-малкият внук на Елизабет Втора ще е кум на сватбата бе разпространена още в началото на месеца. Преди дни обаче стана ясно, че значимото събитие ще се проведе на 4 август.

Това се разбра благодарение на известен британски фотограф. Той използва социалната мрежа, за да изяви съжалението си, че няма да може да снима сватбата на Чарли Ван Страубензи, на която ще кумува Хари, пояснявайки, че датата на венчавката ще е 4 август.

Няма официално потвърждение, че Меган ще присъства на сватбата. Но липсата ѝ би представлявала огромно нарушение на протокола, затова се очаква тя да бъде редом до мъжа си на церемонията въпреки личния си празник.

"Не особено романтично посрещане на първия рожден ден като законна половинка на принц Хари, но вярваме, че по-малкият син на Даяна ще се постарае да се реваншира на любимата си", пише британски вестник.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !