Томас Маркъл: Не искам да умра, без да съм говорил с Меган

31.07.2018 16:53 | Видян 1442 пъти

Томас Маркъл: Не искам да умра, без да съм говорил с Меган

Бащата на херцогинята на Съсекс Меган отправи поредни остри критики към дъщеря си и британското кралско семейство, съобщи Контактмюзик.

Томас Маркъл продължава да твърди, че откакто е станала член на кралската фамилия, дъщеря му го е изключила от живота си и не поддържа контакт с него.

Бащата на херцогинята на Съсекс Меган настоява, че след уредената история с папараците преди сватбата на дъщеря му с принц Хари и след като отправи „някоя и друга критика“ към кралското семейство, няма никакъв контакт с нея.

„Наистина съм съкрушен, че тя ме е изключила от живота си. Преди имах телефонни номера на личните ѝ асистенти, но след като си позволих няколко критики, бях напълно отрязан. На тези номера вече не отговаря никой и няма никакъв начин да се свържа с дъщеря си“, казва Томас Маркъл за Mail On Sunday.

74-годишният Маркъл пропусна сватбата на Меган през май, след като получи инфаркт.„За нея вероятно щеше да е по-добре, ако се бях споминал. Всички щяха да ѝ съчувстват. Въпреки всичко се надявам да се помирим. Не искам да умра, без да съм говорил с Меган отново“, казва Томас Маркъл.

Сестрата на Меган също отправи скоро критики към баща си като дори каза, че ако баща им умре, тя ще носи вината за това.

Самият Томас пък разказа, че усмивката на дъщеря му е само привидна и че според него зад нея се крие силно напрежение и стрес.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !