Слави забрави Крисия

20.04.2018 12:59 | Видян 3607 пъти

Слави забрави Крисия

„Слави Трифонов и екипът й забравиха, че Крисия съществува. Не й звънят, не я търсят. Някъде около Коледа последно имаше един телефонен разговор и след това–нищо”, това разкрива Марин Тодоров, баща на Крисия.

Бизнесменът споделя, че до края на миналата година Крисия е била част от всички важни проекти на Слави и екипът му. След това обаче договорът бил прекратен и всякакви контакти–също.

„Не получавахме никаква информация от екипа на Слави и преценихме, че няма смисъл и ние повече да се обаждаме. Криси започна да работи по свои проекти–вече има две записани песни във видеоканала й, работи и по трета, която също скоро трябва да излезе”, споделя баща й.

Младата певица месеци наред не получавала покани за концерти и участия, което я притеснявало. Продуцентите й, по никакъв начин не можели да бъдат открити. От известно време обаче това се променило и семейството й успява да възроди кариерата й.

Тя получава доста често покани за участия–поканена е да пее в Сливен, а преди дни е била звезда и на празник в родния Разград.

„Каквото и да се случва, Криси продължава да преследва мечтите си и да се развива. Тя е много талантливо дете”, разкрива нейния баща.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !