Крисия си размаза торта в лицето

23.03.2018 12:55 | Видян 1631 пъти

Крисия си размаза торта в лицето

Малката певица Крисия размаза огромна торта в лицето си. Палавата постъпка бе заснета на видео в социалните мрежи.

Повод за шеговитата акция е фактът, че певицата е събрала над 50 000 последователи в социалните мрежи. За да отпразнува този факт, малката чаровница смело размаза сметанова торта с шоколад по лицето си.

Шоколадовото си празненство Крисия обяви на английски, което предизвика лавина от негативни реакции в мрежата. Много нейни фенове заявиха, че след като е в България, то е редно изпълнителката да пише на български, а не на английски.

„Крисия, не мога да разбера защо говориш на английски, когато си българка” и „Разбирам да живееш в Америка или Англия–ОК. Но всички тук говорим български език и ще те разберем перфектно”, гласят изказвания в мрежата.

Други бяха на мнение, че е редно певицата да поздрави на български, тъй като по-голяма част от феновете й са именно българи. Певицата не отговори на нападките, тъй като явно е заета да празнува успеха си.

След като от месеци няма публични изяви по телевизията или по клубовете, Крисия реши да се изявява в интернет. Тийн звездата често заснема видеа, в които изпълнява популярни английски песни.

Освен това е много активна в качването на снимки, с които разкрива как се забавлява. Пак в интернет се случи и най-новото благородно дело на момиченцето. Тя отряза косата си и я дари на онкоболни, които имаха нужда от химиотерапия.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !