Звездният състав на JESUS CRIST SUPERSTAR идва в София

30.03.2018 12:38 | Видян 1069 пъти

 Звездният състав на JESUS CRIST SUPERSTAR идва в София

Рок операта на всички времена „Исус Христос - суперзвезда“ на Андрю Лойд Уебър и Тим Райс за първи път ще се играе в Източна Европа! Почти 50 години след премиерата на най-успешния мюзикъл в света, оригиналът най-сетне пристига у нас на 5, 6 и 7 април в Зала 1 на НДК.

С трите спектакъла приключва европейското турне, посветено на 70-годишнината на Андрю Лойд Уебър. В ролята на Спасителя ще видим самия Тед Нийли - човекът играл Исус по-дълго, отколкото той е живял на земята. Звездният състав пристига в София с полет на Bulgaria Air от Амстердам на 2 април на Терминал 2, където ще има кратък брифинг за медиите. В специално видео Тед Нийли сподели, че очаква с нетърпение срещата си с българската публика, защото за него това е свещен момент.

Това е първото идване на звездния актьор у нас. Той не крие, че се интересува от България и винаги е искал да посети страната ни, но досега не му се е отдавала тази възможност. „Щеше ми се да останем по-дълго. Май просто ще трябва да се върнем отново, колкото се може по-бързо“, добави актьорът. За себе си казва, че винаги се е чувствал като човек от публиката, който има честта да бъде на сцената и да е част от поредното представление. „В мига, в който започнат първите музикални акорди, олеквам и се въздигам в полета на тази брилянтна концепция“, описва усещането Тед Нийли. Тед Нийли се превъплъщава в Спасителя на 5, 6 и 7 април в зала 1 на НДК.

„Вдъхновявам се от всеки момент и всяко представление и не мисля някога да се сбогувам с този мюзикъл“, категоричен е актьорът. Тед Нийли е роден в Тексас през 1943 година. Записва първата си песен 22-годишен. Заедно с групата си издават и албум „Теди Нийли“, с който обикалят из клубовете години наред. По-късно Нийли започва да участва в мюзикъли на Лари Норман в Лос Анджелис. Известен е с изключително големия диапазон на гласа си, а през 1971 г. влиза в ролята на Спасителя във филма „Исус Христос - суперзвезда“.

И до днес това е основната роля, в която той се превъплъщава повече от 45 години. Тед Нийли идва в България само след броени дни, за да видим рок операта на всички времена „Исус Христос - суперзвезда“ - на 5, 6 и 7 април в зала 1 на НДК. С подкрепата на националния превозвач Bulgaria Air и Best Western Hotel Expo.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !