Огромен интерес към Исус Христос-Суперзвезда

10.01.2018 14:26 | Видян 412 пъти

Огромен интерес към Исус Христос-Суперзвезда

Огромен интерес към оригиналния спектакъл на „ИСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗВЕЗДА“ – месеци зрелищното шоу билетите са на привършване. Първата дата е продадена още преди Коледа и от билетните каси споделят, че зрителите са ги търсили предимно за подаръци, възползвайки се от груповите отстъпки.

За улеснение на многобройната публика, която ще гледа трите представления на рок операта на всички времена, освен в сайта на Ивентим, от днес билети се продават и на касите на НДК, а също и в Електронния билетен център – новата електронна платформа, където вече можете да купите билет за събитие в НДК и онлайн.

“Веднъж стъпило у нас, високото изкуство все повече се налага, защото българската публика е ценител”, коментират организаторите от West End Academia, чийто предишен огромен успех беше турнето в България на супер хитовия лондонски мюзикъл The Simon and Garfunkel Story в края на 2017 г.

“След „ИСУС ХРИСТОС - СУПЕРЗВЕЗДА“ следват още световни хитове, които до момента българският зрител можеше да гледа единствено в чужбина”, коментират от West End Academia, но все още пазят следващото хитово заглавие в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хули Леонис представи най-новата си...

В първия ден от Коледния панаир на книгата, 11 декември...

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и...

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева...

Няма коментари към тази новина !