красота

Вести

slava.bg : Balmain представи висша мода за коса в София

Balmain представи висша мода за коса в София

Моден спектакъл на световно ниво представи линията продукти за коса на Balmain Paris.  Артистичният екип на SELENA ES – Милен Илиев, Любомир Петров, коафьорът Георги Петков и Галин Биволарски съвместно с кофьора на Balmain Paris Hair Couture – Патрик Шличер, презентираха най-актуалните тенденции в модата за коса.

Моделите на Ивет Фешън  направиха дефиле и впечатлиха с най-модерните визии за сезона, постигнати чрез продуктите за коса на Balmain, използвани от някои от най-известните жени в света. Гостите, сред които Галена, Поли Генова, Теди Кацарова, Петя Раева, Гери Дончева, Натали Трифонова, Даяна Ханджиева, главни редактори, журналисти и най-добрите коафьори в България, се потопиха в неповторимия свят на Balmain Paris.

Марката, създадена преди повече от 70 години от Пиер Балмен, наричан още „кралят на френската мода“, известен в индустрията със своята изтънченост и елегантност, влиза на българския пазар.

Тя представя ексклузивната си линия продукти грижа за косата Balmain Paris Hair Couture, както и уникални по рода си удължители.  Топ продуктът hair dress (рокля за коса) с иновацията memory hair, e абсолютният хит на марката, благодарение на издръжливостта си и усъвършенстваната система за употреба от крайните потребители.

„Продуктите на Balmain Paris Hair Couture са предпочитани от стилисти и фризьори не само в салоните, но и за фотосесии и ревюта, тъй като са изключително деликатни за косата. Тъй като не са агресивни, при използването им може много лесно да се променя прическата на модела, без да се налага да се мие косата. Косите на Balmain са изборът и на професионалистите, и на крайните потребители, защото не увреждат косата, поставят се и се свалят лесно, и изглеждат напълно естествено“, разказа топ коафьорът на Balmain Paris Hairs Couture Патрик Шличер.


2048
Buy Custom Essays 22.03.2018 22:33ч.

research paper sites research papers health research paper research paper

2047
Essay Online 17.03.2018 16:42ч.

good research paper research paper 24/7 good research paper research proposal

2046
My Thesis 28.02.2018 16:29ч.

critical essays essays essays application essays

2045
Assignment Helpers 28.02.2018 05:02ч.

essays essays application essays essay writing for canadian students

2044
Good Homework Music 27.02.2018 05:05ч.

scholarship essays essays essays essays