красота

Вести

slava.bg : Тайните трикове за красота, с които звездите изглеждат съвършени на червения килим

Тайните трикове за красота, с които звездите изглеждат съвършени на червения килим

Под светлините на прожекторите знаменитостите винаги въплъщават самото съвършенство. Това, разбира се, се дължи на екип от стилисти, гримьори и фризьори, в комбинация с правилната светлина, поза и ъгъл, в които звездите биват увековечени пред камерите.

Но това не е всичко – за безупречния им външен вид помага разнообразие от тайни трикове, за които останалите не сме подозирали.

Масло от ший и талк за по-удобни високи обувки

Проблемът с трудните за носене обувки се разрешава не от стелки, при които има риск да се виждат или да не помогнат, а с масажиране на краката с масло от ший. След него се нанася и полупрозрачна талкова пудра. Масажът помага за успокояването на мускулите, докато пудрата създава комфорт.

Ментов спрей срещу неудобни токчета


Друг начин за създаване на удобства е използването на ментов спрей, който не само охлажда, но действа антивъзпалително и болкоуспокояващо. Нанася се върху целите ходила и се изчаква да изсъхне.

Тиксо за по-голям бюст

За повдигане на гърдите е необходимо тиксо – то обаче се използва в случаи, когато дрехата е с по-изрязано деколте и презрамки, зад които да се скрият парченцата тиксо. Стилистът Джанис Мередит разкрива още, че то обикновено е подрязано, за да може да се прикрие достатъчно добре отдолу. Преди обаче да започнеш с лепенето, се подсигури с бебешко олио, за да можеш да премахнеш тиксото без да нараниш кожата си.



Няма коментари към този материал !