профили

ДесиСлава

ДесиСлава

Рождена дата: 07.03.1979
Пол: Жена

Десислава е родена на 7 март 1979 година в Раднево. Израства в Гълъбово. През 1998 г. попада в Пайнер и през 1999 г. след хита Мъжете всичко искат вече е суперзвездата на фирмата с награда от първото издание на фестивала Златен мустанг. Певицата се превръща в хитмейкърка номер едно до лятото на 2004 година, когато напуска фирмата. Основава собствена издателска компания, която с умерен успех управлява и досега.През 2001 година става майка на малкия Майки, рожба на връзката й със сина на известното заведение Мариус Кафе в Чикаго. Разочарована от съвместния им живот в Щатите, тя се завръща у нас. Следващата й голяма любов е човек от сеМчестия бизнес. Той е от Сливен, произвежда ядки, познати в цяла България, и нещата изглеждат прекрасни.Един хубав ден бизнесменът запознава приятелката си със свой близък познат. Той изобщо не може да предположи, че двамата с Деси не просто ще си допаднат, а ще се залюбят.
Официалната версия, лансирана в медиите, е, че младежът на име Галин, на когото певицата е кака, бил най-запаленият фен на изпълнителката. Толкова настоятелен бил в желанията за автографи, че нищо не можела да му откаже.Когато историята започва като фарс, продължава като драма! След шумно прокламираната сватба за половин милион лева на младата двойка в Търново през есента на 2005 година, нещата не потръгват. Събитието с бюджет от стотици хиляди лева се коментира дълго, но не скрепява истински съюз.Скоро благоверният май започва да се среща с друга жена, ако се вярва на светската мълва. Говори се, че била дистрибуторка на минерална вода – отлична партия за производител на вафли!
За сладката ВИП-ка от оста Гълъбово – Раднево Десислава не остава нищо друго, освен да люпи семки. И докато люпи, сеща се да се върне при човека от сеМчестия бизнес. При това с условия: да приеме и помага на цялата фамилия – детето от първия й мъж в нейния американски период, майката на звездата и самата нея. Чарът й на “фолклорна порнозвезда”, както я определи самият Азис в къщата, разтапя сърцето на бизнесмена и затваря кръговата композиция на един сюжет

Новини

Десислава крие проблеми с властите в САЩ

Пеене "на черно" и без необходимите работни...

Десислава стяга куфарите за Канада и САЩ

Поп-фолк дивата Десислава отбелязва старта на 2020 година...

Тони и Фики Стораро в трио с Десислава

Гласовитите баща и син Тони и Фики Сторато заформиха...

Десислава пребори нервен срив след раждането

След като Роксана разкри, че е била в тежка следродилна...

Десислава: Бях в следродилна депресия

Поп-фолк дивата Десислава даде първото си интервю, след...

ДесиСлава отмаря с бебето на море

Фолк певицата ДесиСлава отдъхва край морето с малкия...

Синът на ДесиСлава отпразнува пълнолетие с щур купон

С щуро парти големият син на Десислава – Майки,...

Няма коментари към този профил !