профили

Даниела Арнаут

Даниела Арнаут

Пол: Жена
Ръст: 172 см.

Даниела Цонева Денчева – Арнаут е родена в Габрово. Майка и е бесарабска българка от областа на Одеса, Украйна. Баща й е цирков артист. От 5-годишна я записва под строг режим на спортна гимнастика и акробатика в Габрово. Тренира денонощно и като се прибира вечер заспивала на масата по време на вечеря. През 1989г. заедно с отбора и по гимнастика печелят второ място в националното състезание, като Даниела е с най-висока оценка на смесена успоредка. Учила е в профилирана спортна паралелка в спортното училище.
На 13-годишна възраст майка й я записва във вечерно училище за професионални манекенки и фотомодели (по белгийска програма). Няколко години по-късно се включва към новосъздадената тогава агенция „Визаж”.
През 1998 година доситга до втора подгласничка на националният конкурс „Кралица на красотата”. Междувременно печели много титли от регионални конкурси. На един от поредните конкурси в град Ловеч, на който Дани се явява, й изпращат мутри(гаджета на други участнички), защото дани е от Габрово и е недопостимо да носи титлата Мис Ловеч. Тогава пресата за първи път пише за красавицата.
След кралица на красотата Даниела става управител на „Визаж” за клона им в Габрово.
След завръщането и в Технологическия техникум в Габрово, Даниела решава, че ще замине за Анталия, Турция, където иска да работи като спортен аниматор. Тя печели кастинга и остава в екзотичния курорт цели 3 години.
Точно там красавицата се пали по дрехите и дизайнерството. Започва да прави костюми и стайлинги за спектаклите и мюзикалите там.
После и писва и се връща към моделството. Била е три месеца в една от най-големите агенции в света – клон Millano Ellite Models. Уви там конкуренцията я смазва и е било невъзможно да тръгне на горе. Лоша шега и изиграват сантиметрите – 172, недостатъчни за световния пазар.
Утеха намира единствено в изработването на дрехи. Така се запознава с други дизайнери и се мести в София.
Вече три години живее тук, загърбила моделството. На пук на себе си и на консервативните си убежденията се снима гола за мъжко списание. През 2006 година е финалистка в конкурса PLAYMATE BG.
Тя е измежду 4-те българки избрани да присъстват като рекламни лица на събитие организирано по проект на Елтън Джон и Виенското кметство за подпомагане на болните от СПИН в третия свят. Тогава за първи път, Дани минава по така известния червен килим.
Никога не е била стриптизьорка, както бяха писали жълтите медии, та дори и в. “Sun”.Сега работи като стилист – дизайнер и танцува в един от най-елитните хаус клубове в България.
 

Новини

Любовницата на Бербатов избяга в Англия

Бившата любовница на Димитър Бербатов следва неговите...

Даниела Арнаут още ляга и става с Бербатов

Тя стана известна на широката публика покрай разкритията...

Мариан Вълев флиртува с Даниела Арнаут

След събиранията и разделите си с парти момичето на...

Тълпа манекенки на опашка за Куката

Именити хубавици натиснаха актьора Мариан Вълев,...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !

*}