профили

Владо Карамазов

Владо Карамазов

Рождена дата: 27.04.1979
Пол: Мъж

Истинското име на Владо Карамазов е Владимир Александров. Псевдонимът Карамазов е измислен от режисьорката Лилия Абаджиева още на първото му представление в Народния театър. Взето е от романа на Достоевски “Братя Карамазови”.

Владо Карамазов е роден на 27 април 1979г. Зодия телец е. Роден е в семейство на спортисти. Баща му е ръгбист, а майка му-лекоатлетка. Има брат- по-голям от него с две години. За детството си Владо споделя, че е било особено тежко: не е можел да говори до близо 5-годишна възраст, а по-късно му се появява и заекване като дефект, което съвсем разбива крехката му психика. В училище малкият Влади с лекота получава хубави оценки. След 8-ми клас мъките продължават. Майка му настоява той да кандидатства с математика, но на кандидат-гимназистки изпит Владо изкарва двойка. Решава и завършва Техникума по обществено хранене, където овладява кулинарното изкуство.Паралелно Карамазов се отзовава в актьорското студио на Бончо Урумов. Владо кандидатства в НАТФИЗ и го приемат кукловодство. След първи курс започва натрапчиво да търси начини да учи за драматичен актьор. И успява ... Професор Сейкова оценява силния му копнеж и страст към театъра и го взима в класа си. Участията му на родната сцена започват в трети курс. Докато е студент в НАТФИЗ, Владо работи и като модел в агенция X-Ground. Сега вече е оставил модата и приема да снима фотосесии само за приятели.
Владо Карамазов стана особено популярен за широката аудитория във вълнуващата продукция "Сървайвър". Оттогава буквално не може да се отърве от публичния и медийния интерес. Владо Карамазов обича маркови дрехи, като Аdidas, Energy, QUICKSILVER са едни от любимите му. Тъй като е истински фен на парфюмите, Владо се спира на Irresistible на GIVENCHY и Black XS на PACO RABANNE.

Новини

Владо Карамазов жъне нови успехи във фотографията

Актьорът грабна златен медал от Bristol Salon Of...

Италианският Vogue публикува снимки на Владо Карамазов

Актьорът Владо Карамазов може да се похвали с поредно...

Дупнишка лекарка отърва Карамазов от К19

Д-p Cтoйĸa Kpyшoвcĸa oт Дyпницa e лeĸapят пoмoгнaл нa...

Владо Карамазов влезе в Топ 35 фотографи в света

Актьорът Владо Карамазов може да се похвали с поредно...

Карамазов и Бахаров на нож

Двама от най-популярните български актьори – Владо...

Карамазов на зверска диета

Владо Карамазов е толова изнервен напоследък, че...

Владо Карамазов пусна два разказа за приключенията си в Северна Норвегия

Актьорът Владо Карамазов качи в сайта си два разказа за...

Няма коментари към този профил !

*}