профили

Макс Мартини

Макс Мартини

Рождена дата: 11.12.1969
Пол: Мъж

Макс Мартини или както е пълното му име Максимилиан Карло Мартини, е един от главните герои в сериала Специален отряд. Там той влиза в ролята на сержант Мак Герхард.
Освен в телевизията, актьорът се изявява в киното и в театъра. Сред най-известните му роли е тази на Фред Хендерсон в Спасяването на редник Райън.
Макс е на 39 години. Въпреки че е роден в Щатите (Уудсток) , твърди, че има още две родини. Като дете често му се налага да пребивава в Канада и Италия. Свикнал е дотолкова с манталитета и културата на тези два народа, че се счита за част от тях.
Родителите на чаровния блондин са хора на изкуството и му помагат много в израстването като актьор. Като тийнейджър той се занимава и с редица други неща. Голямото му хоби е футболът. Играе в училищния отбор в Санта Моника. Изявява се като лидер, печели победа след победа. Разтегляне на сухожилие обаче го отказва от активна състезателна кариера и Мартини се насочва изцяло към арт средите. Учи актьорско майсторство в Ню Йорк. Парите обаче не му стигат. Затова в свободното си време рисува, а уикендите прекарва в плувен център. Така си заработва джобни. Това обаче е само в началото. После се утвърждава на сцената и вече не го тормозят финансови проблеми.
В момента се наслаждава на семейно щастие. Живее заедно със съпругата и двамата си синове в Лос Анджелис. Четиримата често релаксират в ранчото в Централна Калифорния. Макс участва в родео-та, а когато намери време, кара мотор. Както се казва, не е за жалене!

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !