Петканови си бият камшика

20.11.2017 12:03 | Видян 2341 пъти

Петканови си бият камшика

След като напуснаха Къщата на ВИП Брадър, младоженците Алекс и Даниел Петканови стягат куфарите за сватбено пътешествие. Влюбените вече са набелязали няколко екзотични дестинации и скоро ще заминат в компанията на кумата си Джулиана Гани и съпруга ѝ Станимир.

Според запознати четиримата планират да се отдадат на приятни емоции и романтика през демекври, а екскурзията ще платят с хонорарите си от шоуто.

Манекенката и Лудия репортер репортер гушнаха цели 200 000, за да разиграват цирк в шоуто, така че сега имат възможност да отделят 10-15 бона за екзотичен меден месец.

Останалите пари новоизлюпеното семейство възнамерява да инвестира в собствено жилище. Засега младоженците обитават ергенската квартира на Даниел, но вече са наели брокер и проучват офертите за изгодни жилища в столицата.

Те предвиждат в апартамента да има място за детска стая, макар че все още не се чувстват готови за наследник, пише ПИК. Манекенката твърди, че иска първо да завърши образованието си в УНСС и чак тогава да мисли за бебета.

Красавицата от Благоевград и репортерът са щастливи, задето са успели да изгладят отношенията с родителите си, които по време на шоуто се обявиха против прибързания им брак. Единствено бабата на Алекс все още недолюбвала зетя и го наричала "откачения журналист", признава самата манекенка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !