Коя е жената между Деян и Радина?

17.11.2017 11:06 | Видян 2515 пъти

Коя е жената между Деян и Радина?

Отличничката на класа – такава е жената, която стои между Деян Донков и Радина Кърджилова, ако се вярва на клюките в Народния театър, узна HotArena.

Хубавата актриса Елена Петрова, за която се шушука, че напоследък често оставала насаме с актьора в гримьорната му, се е дипломирала през пролетта и според експерти била най-добрата в класа на своя професор Пламен Марков.

„Уикенд” разнищи част от мистерията около младата брюнетка, за която все още не се знае нищо, освен че участва в хитовия спектакъл „Калигула”, където бързо спечелила симпатиите на звездата Деян Донков.

Вестникът обаче откри снимки на Елена, на които ясно се вижда, че между Деян и Радина стои истинска красавица. Визуално тя няма нищо общо с Кърджилова, но напомня предшественичката й в сърцето на Динката – моделката Кристина Милева. За разлика от Радина, Елена изглежда в цветущо здраве и идеално телосложение – няма излишни тлъстинки, но не е и кльощава като майката на втория син на Донков.

Елена е родена в Русе. Съдейки по това, че тази пролет е завършила НАТФИЗ, би трябвало да е максимум на 23 години. В родния си град е учила в професионална гимназия по туризъм, но в същото време е участвала в Студенски театър „Пирон” към Русенския университет, макар че никога не е била студентка в този ВУЗ. Снимки от тийнейджърските години на Елена показват, че е била доста по-закръглена, отколкото е в момента. Явно се е преборила с излишните килограми чак след като се е преместила в София.

Като студентка в последен курс на НАТФИЗ участва в спектакъла „Бай Балчо споменува”, който е дипломен за класа на Пламен Марков. Вероятно именно там Елена е забелязана от режисьорката на „Калигула” Диана Добрева.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !