Ед Шийрън продава обувките си

15.11.2017 18:00 | Видян 1456 пъти

Ед Шийрън продава обувките си

Британският хитмейкър Ед Шийрън ще даде възможност на фен да се разходи в обувките му. Продажбата на кецовете на изпълнителя на Shape Of You е част от благотворителната кауза Small Steps.

Кампанията провежда търг с обувки на известни личности с цел събиране на средства за подпомагане на бедзомни хора, които спят на сметища и по депа, пише монитор. В списъка със звездите, които се включват в доброто начинание, влизат още актрисите Скарлет Йохансон и Джесика Алба, певците Кейти Пери, Сиа, Ози Озбърн и Сиа, както и топ тенесистите Мария Шарапова и Роджер Федерер.

Това не е първата благотворителна кампания, която Шийрън взима присърце. Талантът от Съфолк се включи активно в каузата Red Nose Day като пътува до Либерия за да се запознае с деца, останали без родители и покрив над главите си.

Там той среща Джей Ди – малко момче, което е изгубило майка си и дядо си заради вируса Ебола и сега му се налага да спи на плажа. 26-годишният певец се трогва толкова много от историята, че заявява пред снимачния екип, че няма да си тръгне, докато не се увери, че детето и другарите му сдобият с подслон и училище.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !