Мария заби хирург

09.11.2017 16:23 | Видян 3304 пъти

Мария заби хирург

Фолкфурията Мария заби хирург! Бившата на милионерският син Християн Гущеров не губи и минута в любовни страдания. Миньончето налази д-р Панче Димитриев в нощно заведение, като двамата си размениха няколко палави целувки.

Мистериозният лекар е от Македония, но от години живее и работи в Пловдив. Стилът му е толкова авангарден, че често е търсен за мнение от светски личности и засичан в тяхна компания, пише седмичник. Това възбуди интереса на Мария и тя веднага му се метна на врата. Двамата показаха изключителна близост, без да се притесняват от хората около тях.

Забежката им е запечатана във видео. На него се вижда как палавият лекар е хванал през кръста Отварачката, преди да ѝ лепне страстна целувка, на която тя отговаря с охота. Чупките в ханша и приятната компания, карат Мария да не маха усмивката от лицето си и да свали всичките си задръжки.

Наскоро певачката бе поразена от новината, че бившата ѝ изгора съвсем я е изтрил от сърцето си. Малко след бурната им раздяла той преотстъпи трона ѝ на плеймейтката Светлана Василева. Двамата не спират да показват колко са влюбени, като последната бомба, която хвърлиха е, че стягат сватба.

Връзката им започна в разгара на лятото, като малко след това русокосият модел заживя в тузарското имение на Гущеров в столичният квартал Бояна.

В отговор на любовните им излияния Мария смени тотално визията си, като мина в отбора на блондинките. Няма как да не отбележим, че новият ѝ външен вид изключително много наподобява този на заместничката ѝ Светлана. Прическите им си приличат не само по русите нюанси, но и по формата.

Преди 3 години Гущеров отчаяно искаше жената до него да е блондинка. Тогава певицата склони и боядиса косата си руса. Няколко месеца по-късно непокорното миньонче върна старата си визия.

Миналата седмица Мария отново я хванаха лудите и реши да покаже на бившия си мъж, че никой не може да ѝ стъпи на малкия пръст. Тя винаги е била много обрана в коментарите си по повод брака им с Гущеров, но действията ѝ са достатъчно красноречиви.

Дали за да провокира, или защото смята, че тази визия е ключът към успеха в любовният ѝ живот, знае само тя. Факт е обаче, че след раздялата си с Християн фолкаджийката не спира да обикаля по нощни клубове и да живее като за последно.

Променената ѝ визия е само част от новия ѝ живот. Казват, че след цветовете, идва ред и на мъжете, а Отварачката потвърждава с пълна сила тази максима.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !