Книгата на гадателката Теодора събра над 400 в Маринела

09.11.2017 14:40 | Видян 1852 пъти

Книгата на гадателката Теодора събра над 400 в Маринела

Стефанова представи 8-ото чувство пред публика с много звезди – от Ники Кънчев до Цветанка Ризова и Христо Сираков

Теодора Стефанова, наричана още Гадателката на Берлускони (завърнал се в неделя в голямата политика с отлични резултати на вота в Сицилия), удари в земята българското правителство, което още дори не говори, камо ли да работи за изкуствения интелект, като акцентира на него в програмна реч. Тя успя да събере над 400 души на премиерата на своята книга Осмото чувство.

Голямата зала София на хотел Маринела в София бе изпълнена с интелигентна публика, сред която личаха немалко известни личности – от Цветанка Ризова до Ники Кънчев и Христо Сираков. Едно от най-интелектуалните български издателства Колибри на Жаклин Вагенщайн стои зад проекта на гадателката.

Тепърва предстои национално турне на гадателката с нейната книга, като премиери ще има в основните градове на България. Теодора, по данни на италианската преса, започва пътя си на Ботуша от камериерство и стига до най-гледаните телевизионни предавания и ВИП ложите на футболните стадиони с прогнозите си.

Според нени познати тя има голяма успеваемост на личните предсказания, понякога не успява да отгатне по същия начин развитието на обществения живот. Широката публика я познава от участие й във ВИП Брадър преди 8 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !