Дуейн Джонсън-Скалата забърка скандал с Бързи и яростни-9

06.11.2017 16:55 | Видян 1763 пъти

Дуейн Джонсън-Скалата забърка скандал с Бързи и яростни-9

Актьорът Тайриз Гибсън се разбунтува срещу създаването на отделен филм с част от персонажите от "Бързи и яростни", който ще бъде продуциран от компанията на Дуейн Джонсън-Скалата.

Гибсън написа в социалните мрежи, че ако в "Бързи и яростни 9" присъства Дуейн, то той няма да участва с ролята си на Роман Пиърс. 

След което нарече Скалата "клоун и егоист".
Актьорът е недоволен от факта, че компанията на Джонсън "Seven Bucks" изцяло е поела развитието на деветата част и контролира какъв да бъде сценарият. Освен това Гибсън не одобрява постъпката на Скалата, който е подписал договора за участие в самостоятелния филм с героите от "Бързи и яростни", без да се консултира с останалата част от каста.

Дуейн Джонсън от своя страна сподели, че създаването на отделен филм от франчайза е с цел да се даде възможност и на нови актьори да се присъединят в последствие към поредицата. "Идеята ми е "Бързи и яростни" да стане една платформа за нови персонажи, които в последствие да се изявяват в най-различни области - телевизия, кино, виртуална реалност и т.н.", коментира Джонсън. 

Спорният проект трябва да е по екраните през 2019 г., а премиерата на деветата част на "Бързи и яростни" се очаква през 2020 г., пише "Cinefish.bg".
 
Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !